29 / 04 / 2024

kandıra belediye projeleri

kandıra belediye projeleri

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Kocaeli Kandıra Belediyesi'nin yeni binasında inşaat başladı!

Kocaeli Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, bölgede yapımı devam eden ve tamamlanan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Köken, Kandıra Belediyesi'nin yeni binası için inşaatın başladığını söyledi. 

Kandıra yeni belediye binasında hummalı çalışma!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra yeni belediye binasının inşaatına son sürat devam ediyor.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kandıra'da hayata geçirilen 103 milyonluk yatırımlar tanıtıldı!

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken basın mensuplarıyla bir araya gelerek yapımı süren ve toplam maliyeti yaklaşık 103 milyon olan vizyon projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

Kocaeli Kandıra TOKİ Konutları'nın sözleşmeleri imzalanıyor!

Kocaeli Kandıra 206 Konut Belediye Projesi kapsamında hak sahipleri, 19 aralık 2016 - 28 aralık 2016 tarihleri arasında gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalayacaklar.

Kocaeli Kandıra’nın yolları yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı köy yollarında yenileme çalışmalarına hızla devam ediyor. Kandıra’da 3 bin 500 metre uzunluğundaki Bollu yolunun termoplast yol çizgileri çizilerek imalatları tamamlandı.

Kocaeli Kandıra'da yol yenileme çalışmaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’nin sahil köyleriyle ve geleneksel yapısıyla dikkat çeken Kandıra ilçesindeki birçok köy yolunda çalışma başlattı.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

kandıra belediye projeleri Haberi

kandıra belediye projeleri

Kandıra Belediyesi asfalt çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Akdurak Mahallesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi. Şehrin genelinde sıcak asfalt çalışmalarını yoğunlaştıran Kandıra Belediyesi ilçenin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya da devam ediyor.


CAZİBE MERKEZİ


Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, ilçe genelinde çok yoğun bir çalışmanın yürütüldüğünü belirterek, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz. Ekiplerimiz, belirlenen programlar dahilinde mahallelerde asfalt ve kaldırım çalışması yapıyor. Yolların daha güvenli ve sağlıklı hale gelmesi için asfalt ve kaldırım çalışmalarımız sürecek” dedi.


Kocaeli...