18 / 05 / 2024

kandıra kiralık tesis ihalesi

kandıra kiralık tesis ihalesi

Kandıra Belediye Başkanlığı, Çarşı Mahallesi'nde bulunan namazgah alanı, seminer salonu, etkinlik ve eğlence alanı, kafe projesi fonksiyonunun üst hakkını ihale ediyor. İhale 26 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Kiralık evlerde ayar kaçtı! Kiracılardan istenen şartlar pes dedirtti!

Son zamanlarda kira fiyatlarında yaşanan artış ve ev sayısında ki düşüş nedeniyle kiralık ev arayan vatandaşlar bir hayli zor durumda. Tüm bu zorluklara rağmen ev sahiplerinin kiracılardan istedikleri belgeler ise pes dedirtti.

Kiralık villalara Kovid-19 rağbeti!

Yurt dışında daha fazla popüler olan ancak ülkemizde de son senelerde rağbet artan kiralık villa, otel veya pansiyonlarla karşılaştırıldığında sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor.

Kiralık evlerin fiyatları el yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş dikkatleri çekiyor. İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük kentlerde kiralık ev bulmak giderek zor hale gelirken, mevcut kiralık konutların fiyatları el yakıyor.  

Kiralık ev fiyatları cep yakıyor!

Kovid-19 salgınına rağmen kiralık ev fiyatlarında yükseliş hız kesmiyor. Kiralık ev fiyatlarının yükselmesi bazı soruları akıllara getiriyor. Vatandaşlar, kiralık ev fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Peki kiralık ev fiyatları düşecek mi? Sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Günlük kiralık ev tehlikesi!

Büyükşehirlerde günlük kiralık ev ilanlarına oldukça sık rastlanıyor. Bu evleri kiralamanın koşulu 18 yaşından büyük olmak ve tıpkı otellerdeki gibi kimlik beyan etmek olmasına rağmen, bu kurallar hiçe sayılıyor...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yollarının ihalesi yeniden yapıldı!

İzmit-Kandıra ve Ağva-Kandıra-Kaynarca yolları, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından pazarlık usulüyle tekar ihale edildi. İhale için en uygun teklif Kalyon İnşaat'tan verildi...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

kandıra kiralık tesis ihalesi Haberi

kandıra kiralık tesis ihalesi

NAMAZGAH ALANI, SEMİNER SALONU, ETKİNLİK VE EĞLENCE ALANI, KAFE PROJESİ FONKSİYONU ÜST HAKKI TESİSİ İHALESİ YAPILACAKTIR


Kandıra Belediye Başkanlığından:

No:01 

İşyeri Mevkisi: Çarşı Mah.

No/Nevi: Namazgah Mevki 203 Ada/5-6-34-35 Prs.

Süre: 10 Yıl 

M²: 850 m² İnşaat Alanı

Muhammen Aylık Kira Bedeli: 1.165,90 TL + KDV

Tarih - Saat: 26.05.2015   11:00

Yukarıda nitelikleri belirtilen fonksiyonu hayata geçirmek gayesi ile yukarıda belirtilen tarih, saat ve şartlarda Kandıra Belediyesi Hizmet Binası 2. Kat Encümen toplantı salonunda, Belediyemiz Kıymet Takdir Komisyonu tarafından uygun görülen 1.165,90 TL + (KDV) alt kira bedeli üzerinden 2886 sayılı D.İ.K. 36. Maddesi Uyarınca Kapalı Teklif usulüyle ihalesi yapılacaktır.

Yeterlik İçin İstenen Belgeler

A) İstenen belgeler

1 - Türkiye'de tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numaraları ile elektronik posta adresi,

2 - Ticaret ve/veya Sanayi...