08 / 05 / 2024

Kandıra Namazgah Barajındaki su seviyesi

Kandıra Namazgah Barajındaki su seviyesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 1,5 yıl gibi kısa bir sürede yapılan Kandıra Namazgah Barajı’nda Kocaeli’de etkili olan yağışlarla birlikte su seviyesi yükselerek 6 milyon m3 kapasitesine ulaştı.

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Kandıra Alt Gelir Grubu başvuru tarihleri 2017!

TOKİ “Kocaeli Kandıra Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 95 konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Kocaeli Kandıra'da yapılacak Sungurlu Barajı mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önderliğinde 27 milletvekili, Kocaeli Kandıra'da yapılması gündemde olan Sungurlu Barajı'nı meclis gündemine taşıdı..

Kocaeli Namazgah Barajı HES'in inşaatı tamam!

9 milyon TL yatırım ile inşaatı tamamlanan Kandıra Namazgah Barajı HES’te yapılan test çalışmalarının ardından devreye alma işlemi tamamlandı.

Kocaeli Kandıra Sarısu'ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sansu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yollan yapımı için ihale yapıldı.

Kandıra Sarısu’ya sahil yolu yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra Sarısu, Sarısu Kerpe, Sarısu Seyrek bağlantı yolları yapımı için ihale yapıldı.

Kandıra'nın yolları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra güney kısmındaki köylerde yol yapımı için ihale yapıldı. Kandıra’da yapılacak beton ve asfalt yol yapım işlerini kapsayan ihale ile 25,5 kilometre yol yapılacak.

Kandıra Döngelli köy yolları asfaltlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerce Kandıra Döngelli Köyü yolları asfaltlandı. Yapılan asfaltlama çalışmaları kapsamında 7 bin 160 ton asfalt kullanıldı.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli Konutları kurası çekildi!

Toplamda 272 adet dairenin emeliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek. 272 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi.

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli projesinde kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları...

Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

Ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanan projede 272 adet daire emekliler için satışta. Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli'de kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Emekli Kocaeli Kandıra kura çekilişi 13 Nisan'da!

Dairelerin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor. TOKİ Emekli Kocaeli Kandıra kura çekilişi 13 Nisan'da yapılacak.

Kandıra Namazgah Barajındaki su seviyesi Haberi

Kandıra Namazgah Barajındaki su seviyesi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kandıra, sahil ve köyleri ile İzmit, Derince, Körfez ve Gebze ilçelerine bağlı yerleşim alanlarının içmesuyu ihtiyacını karşılamak için yaptığı Namazgah Barajı’nın inşaatını bir süre önce tamamlayarak bölgeye su vermeye başladı.



DAHA DA ARTMASI BEKLENİYOR


Barajdan yerleşim alanları için yapılan dağıtım hatlarının sürdüğü barajda, yaşanan kuraklığa rağmen, bölgenin bir yıllık ihtiyacını karşılayacak seviyede su birikti. İl genelinde hafta sonu başlayan ve etkisini sürdüren yağışlar ile birlikte barajda doluluk oranı da 50 metre kotuna çıktı. Bu kot ile birlikte barajda 6 milyon m3 su birikti. Bu hafta boyunca etkisini sürdürmesi beklenen yağışlarla barajda su seviyesinin daha da artması bekleniyor. İSU Genel Müdürlüğü, inşaatı devam eden dağıtım hatları ile birlikte Körfez ilimtepe bölgesi üzerinden Körfez havzasına Namazgah barajından...