15 / 05 / 2024

kandıra sahiline nasıl gidlir

kandıra sahiline nasıl gidlir

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karadeniz kıyısında yer alan Kandıra sahillerinde inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşlarla beraber denize giren Başkan Karaosmanoğlu, bölgede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

Bekçi maaşı ne kadar? hangi bekçi ne kadar kazanıyor, nasıl bekçi olunur?

Son yıllarda özelikle kamuda çalışmak isteyen gençlerler arasında çok rağbet gören bekçilik mesleğinde maaşlar ne kadar? Hangi bekçi ne kadar kazanıyor, bekçilerin sorumlulukları neler ve nasıl bekçi olunabiliyor? İşte tüm detaylar.

Seçimlere kadar borsa nasıl hareket edecek? Düşüş sürer mi? Yükseliş ne zaman başlar? İşte, borsada seçim senaryoları!

Geçen yıl yüzde 200 civarında getiri sağlayan borsa bu yıl yatırımcılarını üzdü. Küresel risklerin yanı sıra yurt içinde seçimlere ilişkin belirsizlikler nedeniyle borsada satış ağırlıklı seyir sürüyor. Borsanın seçimlere kadar ve seçim sonrası nasıl hareket edeceği ise en büyük merak konusu.

Fitch’ten ‘Deprem’ raporu! Kahramanmaraş depremi Türk şirketlerinin kredi notunu nasıl etkileyecek?

Kahramanmaraş depremlerinin Türkiye ekonomisinde yaratacağı hasarların yanı sıra bölgedeki şirketlerin ticari faaliyetlerinin aksaması nedeniyle kredi notlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Uluslararası rating kuruluşu Fitch yayınladığı rapor ile bu konuları açıklığa kavuşturdu.

Ortak hisseli tapu nasıl bölünür?

Hisseli tapu, ortak tapu olarak da bilinmektedir. Hisseli tapunun bölünmesi pek çok kişinin uğraşmak zorunda olduğu işlemdir. Peki Ortak hisseli tapu nasıl bölünür? İşte detaylar!

Aile bireyleri arasında tapu devri nasıl yapılır?

Tapu işlemleri ile uğraşan kişiler, özellikle tapu devrinin nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor. Tapu devri nedir, Aile bireyleri arasında tapu devri nasıl yapılır? İşte detaylar!

TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 projesinde 608 bin TL’den başlayan fiyatlar!

TOKİ Kandıra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kocaeli Kandıra 2022 sosyal konut projesi...

Kara listede bulunanlar nasıl kredi alıyor? Sicili bozuk binlerce kişi bu yolla kredi aldı

Türkiye Gazetesi’nde bugün kredilerle ilgili dikkat çeken bir haber yer aldı. Bankaların kara listesinde bulunan binlerce kişinin sicili bozuk olmasına rağmen nasıl kredi aldıkları anlatıldı.

Kira sözleşmesi bitince kiracı nasıl çıkarılır? Ev sahibi kiracının tahliyesi için ne yapmalı?

Bir evin kiralanması sırasında kiracı ve ev sahibi arasında yapılan kira sözleşmesinde kira bedelinin yanı sıra, kiracılık süresi de yer almaktadır. Sözleşmenin bitimiyle kiracının evi boşaltması beklenir. Peki, kira sözleşmesi bitince kiracı nasıl çıkarılır? Ev sahibi kiracının tahliyesi için en ya

Sitelerde ortak alanların kullanımı nasıl olur?

Son senelerde otoparklı, sosyal tesisli, bahçeli, havuzlu sitelere rağbet arttı. Birçok evin bir araya geldiği bu binalarda otopark, bahçe kullanımında ve bunların bakım harcamalarının ödemelerinde anlaşmazlıklar olabiliyor. Peki ortak alanların kullanımı nasıl olur? İşte ayrıntılar...

Kandıra Gıda İhtisas OSB'yi 10 yıl geciktiren binada yıkım!

​​​​​​​Kandıra Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesini 10 yıl kadar erteleten binanın yıkımına başlandı.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Kocaeli Kandıra'da 2 bin 150 kişi imar barışı başvurusu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürürlüğe konulan İmar Barışı düzenlemesinde başvurular yıl sonunda sona eriyor. Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde imar barışına 2 bin 150 kişinin başvuru yaptığı açıklandı.

Kandıra-İzmit duble yoluna ilişkin 3 soru mecliste!

Kandıra-İzmit duble yolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konu hakkında yazılı soru önergesi hazırladı...

kandıra sahiline nasıl gidlir Haberi

kandıra sahiline nasıl gidlir


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, son yıllarda turizmin önemli noktalarından biri haline gelen Karadeniz kıyısındaki Kandıra sahillerinde inceleme gerçekleştirdi. Vatandaşlarla beraber denize giren Başkan Karaosmanoğlu, bölgede yapılan çalışmaları da yerinde inceledi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na Karadeniz kıyısındaki Kandıra sahillerinde yaptığı incelemelerde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, İtfaiye Daire Başkanı Doğan Kara ve KOSKEM üyeleri katıldı. Kocaeli halkının bu bölgelerde tatil yapması ve mutlu olması için önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, "7'den 70'e vatandaşımızı sahillerde yüzleri ildeki tebessümle görmek bizi mutlu ediyor. Tek amacımız bu güzellikleri korumak ve geliştirmek. Onun için ekiplerimizin ve gönüllülerimizin burada gösterdikleri özveri takdirle karşılanmalıdır" açıklamasında...