18 / 05 / 2024

Kandıra sahilleri değerlenecek mi

Kandıra sahilleri değerlenecek mi

Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısında Kandıra’nın sahil bölgeleri Cebeci, Kefken, Kerpe ve Bağırganlı’nın 1/5000’lik imar plan uygulamaları görüşülecek. 1/5000’lik planlar onaylandıktan sonra bölgede arsaların değeri 3 kat artacak.

İzmit Kandıra için acele kamulaştırma kararı!

İzmit-Kandıra Devlet Yolu Projesi kapsamında bazı taşınmazların Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Kandıra Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde altyapı inşaatına başlanan Gıda İhtisas OSB'de 80 fabrika inşa edilecek.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

İzmit-Kandıra'ya duble yol geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yatırımları değerlendirdi. Karaosmanoğlu yaptığı açıklamada İzmit-Kandıra duble yolunun kazaları azaltacağını belirtti.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Kandıra'daki 2B araziler ne olacak?

2/B arazilerinin köylüye verilmesi noktasında yaşanan sıkıntılara değinen Kandıra’ya bağlı Seyitaliler Mahallesi Muhtarı Ahmet Balık “Arazilerin ortalama 3/10 bin TL dönüme bedel isteneceği belirtiliyor. Bu bedeli köylü ödeyemez." dedi.

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Ünal Köken: Kandıra’yı cazibe merkezi haline getireceğiz!

Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Akdurak Mahallesi’ndeki yollara asfalt serimi yapıyor. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, “Kandıra’yı cazibe merkezi haline getirecek dev projelerimizin yanı sıra alt ve üst yapı çalışmalarımızı da aralıksız sürdürüyoruz.'' dedi.

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra Belediyesi dört mahallede asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme ve arazi yolu dolgu çalışmalarına başladı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirtti.

Kandıra'daki nazım imar planı değişikliği arsa fiyatlarını artıracak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nun 1 yıl süren Kefken, Kerpe, Cebeci ve Bağırganlı sahillerini kapsayan imar planı bugün meclisten geçiyor. Projeyle birlikte Kandıra sahillerindeki arsaların değeri 3 kat artacak.

Kocaeli Kandıra'da cephe iyileştirme çalışmaları başlıyor!

Kandıra Belediye Meclisi Çarşı Mahallesi Çarşı ve Türkocağı Caddesi üzerindeki yapıların cephe iyileştirme çalışmalarının başlayacağını belirtti. Gündeme ek olarak sunulan Aydınlık Mahallesi 448 ada 2 parselde imar planı değişikliği ise imar komisyonuna havale edildi.

Kandıra sahilleri değerlenecek mi Haberi

Kandıra sahilleri değerlenecek mi


Büyükşehir Belediyesi’nin ocak ayı meclis toplantısında Kandıra’nın sahil bölgeleri Cebeci, Kefken, Kerpe ve Bağırganlı’nın 1/5000’lik imar plan uygulamaları görüşülecek. 1/5000’lik planlar onaylandıktan sonra bölgede arsaların değeri 3 kat artacak.


Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı 15 Ocak Perşembe günü Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcığlu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek. Toplantıda 126 gündem maddesi görüşülecek. Meclis toplantısı Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu ile Denetim Komisyonu’na üye seçilmesiyle başlayacak. Denetim Komisyonu üyeleri belediyenin 2014 yılı gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap, kayıt ve işlemlerinin denetlemesini gerçekleştirecek.

KENT KONUT’A ORMAN

KARAMÜRSEL’ SALON

Mecliste Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yer alan 24 bin 706 metrekarelik ormanlık alanın işletmesinin Kent Konut A.Ş.’ye devredilmesi, İzmit Kozluk ve Gündoğdu mahallelerinde yer alan 2 adet taşınmazın İzmit Belediyesi’ne, Karamürsel...