02 / 05 / 2024

Kandıra Sapağı kavşak projesi

Kandıra Sapağı kavşak projesi

İki köprü de aynı tarihte tamamlanacak. Yapımına 2013 yılının şubat ayında başlayan Kandıra Sapağı Köprülü Kavşak projesiyle, temmuz ayında başlayan Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı çalışması aynı tarihte bitecek...

Kandıra'da iş hanının çatı katındaki kaçak yapı mecliste!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde bir iş hanının çatı katındaki kaçak yapı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Kandıra'daki antik mağara sit alanı ilan edildi!

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde definecilerin kaçak kazı yaptığı, antik tapınma alanı olarak kullanılan mağara 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edildi.

Kocaeli Kandıra'daki 54 kaçak yapı yıkılıyor!

Kocaeli Kandıra'da bulunan 2018'de yapılan ve imar barışından faydalanamayan 54 kaçak yapı yıkılıyor.

Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Kocareli Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı kaçak yapılara geçit vermiyor. Kandıra'da kaçak yapılar yıkılıyor.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Şanlurfa'ya yeni kavşak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa kent genelinde yeni kavşak ve bulvarlarla ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldırmanın yanı sıra aynı tempoyla kırsal bölgelerde de çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa edilecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. Başiskele Spor Salonu ise 4 bin 870 metrekare alan üzerine inşa ediliyor.

Kocaeli Başiskele ve Kandıra'ya spor salonu inşa ediliyor!

Spora ve sporcuya verdiği desteklerle Türkiye spor camiasında büyük övgü kazanıp, belediyeler arasında en ön sıraları kaptırmayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Başiskele ve Kandıra ilçelerine spor salonu inşa ediyor.

Başiskele ve Kandıra, spor salonlarına kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başiskele ve Kandıra ilçelerindeki spor salonu yapım çalışmaları devam ediyor. İnşaatları süren her iki spor salonu da 2 bin kişi kapasiteye sahip.

Manisa'nın 3 ilçesine 4 yeni kavşak!

İlçeleri rahatlatacak projelerin hazır olduğunu açıklayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “İlçelerimizde trafik akışını rahatlatacak ve vatandaşlarımızın güven içerisinde ulaşımlarını sağlayacak kavşak projelerimizde geri sayım başladı”

Kandıra’daki Roman mahalleleri yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da Roman vatandaşların yoğun olarak yaşadığı iki mahalleyi baştan sona yeniledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kandıra programı kapsamında yapılan çalışmaları inceledi.

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı açıldı!

Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı devam eden Cumhuriyet Meydanı Altgeçit Kavşak projesinin ilk etabı, davullarla ve zurnalarla hizmete açıldı. Törenle araç trafiğine açılan yoldan ilk geçenler, yaya vatandaşlar oldu.

Tosya Dört Yol'daki köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor!

Tosya Dört Yol mevkii'nde başlatılan alt geçit, dere yatağı ıslahı ve servis yolu güzergahı hazırlama çalışmaları hızla yol alıyor. Başkan Şahin, "İlçemiz modern bir köprülü kavşak ile hizmet alacak" dedi.

Kandıra Sapağı kavşak projesi Haberi

Kandıra Sapağı kavşak projesi



Yapımına 2013 yılının şubat ayında başlayan Kandıra Sapağı Köprülü Kavşak projesiyle, temmuz ayında başlayan Yahya Kaptan Köprülü Kavşağı çalışması aynı tarihte bitecek.


Kolin İnşaat firmasının yapımını üstlendiği ve geçtiğimiz şubat ayı içinde başlayan Kandıra Sapağı Köprülü Kavşak projesinin 7 ayda biteceği söylenmişti. Fakat inşaat uzadıkça uzamıştı. 


Öte yandan Kandıra Kavşağı 'ndaki inşaattan 5 ay sonra, yani temmuz ayı içerisinde başlayan ve İlke Yapı tarafından üstlenilen Yahya Kaptan Köprülü Kavşak inşaatında çalışmalar daha hızlı ilerledi. İki farklı müteahhit firma tarafından yürütülen iki farklı inşaatın şubat ayı içerisinde bitirileceği ön görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da ziyaret ettiği çalışmalarda bakan Işık, "Mart ayında İzmit'in trafiği oldukça rahatlayacak" diyerek müjdeyi vermişti. D-100 trafiğini adeta felç eden Kandıra Sapağı Köprülü...