29 / 04 / 2024

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kocaeli Kandıra'ya yeni hizmet binası inşa ediliyor!

Kocaeli Kandıra Belediyesi ilçeye 52 milyon TL yatırımla Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşa ediyor. 

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı yükseliyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun zemin katını tamamladı.

Kocaeli Kandıra kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Kandıra projesinde yer alan konutların kura çekilişini yarın gerçekleştirecek.

Kocaeli Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu geliyor!

Kocaeli’nin tüm ilçelerini Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’na kavuşturmayı planlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Lanm

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kazandırma kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı.

Kandıra’ya yarı olimpik yüzme havuzu müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra’da yüzme sporunun gelişmesi için ilk adımı atarak, yeni bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra AGG kura sonucu 95 konut!

Kocaeli Kandıra AGG kura sonucu 95 konut henüz açıklanmadı, projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

İzmit Kandıra yol projesinde inşaat sürüyor!

İzmit­Kandıra Yolu’nun duble yola dönüştürülmesi, bu yol üzerindeki Otogar Köprülü Kavşağı inşaatının başlaması nedeniyle yarın saat 11.00’de tören düzenlenecek.

Trabzon Sürmene Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımına onay!

Sürmene Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasponu ve proje ortaklığında Sürmene İlçe Sahası A’dan Z’ye yenileniyor. İlçe Sahası’nın yanı sıra Sürmene’ye Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımı için de onay çıktı.

Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli projesinde kura çekilişi bugün gerçekleşti. İşte Emekli TOKİ Kocaeli Kandıra kura sonuçları...

Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün!

Ödeme planına göre 240 aya varan vade sağlanan projede 272 adet daire emekliler için satışta. Kocaeli Kandıra TOKİ Emekli kura çekilişi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli kura çekilişi yarın yapılacak!

Toplamda 272 adet daire emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. TOKİ Kocaeli Kandıra Emekli'de kura çekilişi yarın yapılacak.

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi Haberi

Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, , Kocaeli'deki her ilçeye kapalı yüzme havuzu projesi kapsamında Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun temelini attı. İzmit, Gebze, Körfez, Karamürsel’den sonra bu kez de Kandıra ilçesine yüzme havuzu kazandıracaklarını törende belirten Karaosmanoğlu, “Gençlerimizle ve yeni nesille ilgili karamsar düşünceler taşıyanlar lütfen artık bu karanlık düşüncelerinden vazgeçsinler. Şahsen ben tam tersine gençlerimizden ve yeni nesillerden çok ümitliyim. 2023 Türkiye’sini ve Kocaeli’sini gençlerle yükselteceğiz. İşte bunu gerçekleştirecek yatırımlarımızı da hayata geçiriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gücümüzü ve hizmet aşkımızı milletimizden ve özellikle gençlerimizden alıyoruz” diye konuştu.

“VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİ, HİZMET AŞKIMIZI PERÇİNLİYOR”

Gençlerin enerjisinin, dinamizminin ve geleceğe umutla bakan gözlerinin kendisine daima mutluluk...