02 / 05 / 2024

kangal köpeği tesisi

kangal köpeği tesisi

Sivas'ın Kangal ilçesinde, iri cüsseleriyle "Anadolu aslanı" olarak nitelendirilen Kangal köpeklerinin daha iyi koşullarda yaşatılması ve turizme katkı sağlaması amacıyla tesis kurulacak.

Ev sahiplerinden 1 yıllık peşin kiraya yüzde 20 indirim!

Ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklardan biri de konut kiraları. Ev sahipleri daireleri için 6 aylık ya da 1 yıllık peşin ödeme talep ediyor. Peşin ödemelerde ise yüzde 20 indirim yapılıyor.

Kamu işçisinin zam pazarlığında son dakika! 700 bini aşkın işçi için yüzde 45 zam! Peş peşe açıklandı! 

Kamuda 700 bini aşkın işçinin ücretlerine uygulanacak zammın belirleneceği görüşmelerde işçi ve işveren tarafı, ikramiyenin de aralarında olduğu konu başlıklarında mutabık kalırken taban ücret ve yüzdelik zam konusundaki pazarlıklarına devam ediyor. İşte son durum...

Bakanlık peş peşe duyurdu! Vergi ödemelerine deprem güncellemesi geldi! İşte ertelenen vergiler...

Bakanlık peş peşe duyurdu! Vergi ödemelerine deprem güncellemesi geldi! İşte ertelenen vergiler...

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi

Kız çocukları için alınabilecek en değerli hediyeler arasında yer alan altın çocuk küpelerinin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatı kaç TL? 6 Ocak 2023 Elizi fiyat listesi.

En uygun altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta! İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022 

Sembolgold Aralık ayına özel kampanyalı altın takı fiyatlarını paylaştı. En ucuz altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta. İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022.

Altın kolye, küpe, yüzük! Aradığınız yeni yıl hediyesi Elizi'de! Hemen bakın! Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi

Elizi, yeni yıla özel altın kolye, küpe, bileklik ve kolyelerin fiyat listesini açıkladı. Yeni yıl hediyesi için aradığınız tüm altın takılar burada! İşte Elizi 16 Aralık 2022 fiyat listesi.

Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak! Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi! Bu paraları almayı sakın unutmayın!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan evde bakım parası ödemeleri arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Hesaplara peş peşe 3 bin 340 TL yatacak. Aralık ayı için son dakika müjdesi geldi... Bu paraları almayı sakın unutmayın...

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

14 ayar altın suyolu küpe fiyatları 1.993 TL'den başlıyor! Elizi 11 Kasım 2022 fiyat listesi

Elizi'de 14 ayar altın su yolu küpelerin fiyatları 1.993 liradan başlıyor. En uygun fiyattaki su yolu küpeleri görmek isteyenler için Elizi 11 Kasım 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki suyolu küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi 11 Kasım 2022 altın suyolu  küpe fiyat listesi

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç TL? Sembolgold altın çocuk küpe fiyat listesi

Altın küpeler, kız cocukları için alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyeler arasında yer alıyor. Peki altın çocuk küpe fiyatları ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç lira? 7 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Altın suyolu küpeler 1.899 TL'den başlıyor! Aradığınız suyolu küpe modelleri burada! 31 Ekim 2022 Elizi fiyat listesi 

Altın suyolu küpeler, kadınların en çok tercih ettiği takılar arasında yer alıyor. Suyolu küpe modellerini merak eden kadınlar hem model hem de fiyat araştırması yapıyor. Elizi'de suyolu küpeler sadece 1.899 liradan başlıyor. İşte 31 Ekim 2022 fiyat listesi..

kangal köpeği tesisi Haberi

kangal köpeği tesisi

İnsanlara yakınlığıyla bilinen, dünya çapında araştırmalara konu edilen Kangal köpeklerinin daha iyi alanda yaşam sürdürmesi, nesillerinin gelecek kuşaklara sağlıklı aktarılması ve turizme katkı sağlaması için çalışma yürütülüyor.


Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Veterinerlik Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Onur Başbuğ tarafından hazırlanan, Orta Anadolu Kalkınma Ajansınca kabul edilen "Kangal Köpeklerinin Turizm Potansiyelinin Ortaya Çıkarılması ve Turizme Entegrasyonu Projesi" kapsamında, Kangal ilçesinde "5 yıldızlı tesis" kurulacak.


Turizm potansiyeli ortaya çıkarılacak

Yaklaşık 650 bin liralık bütçeyle 10 bin metrekarelik alana bir yılda kurulacak tesiste, Kangal köpeğinin turizm potansiyeli de ortaya çıkarılacak.


Tesiste, hastane, köpek kafesleri, yavrulama kabini, konforlu barınaklar, köpek gezinti alanı, veteriner kliniği, gen araştırma merkezinin yanı sıra ziyaretçiler için mesire, gezi, çocuk oyun alanları ve otopark ile hediyelik eşya dükkanları olacak.


Proje koordinatörü Başbuğ, AA...