03 / 05 / 2024

En uygun altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta! İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022 

En uygun altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta! İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022 

Sembolgold Aralık ayına özel kampanyalı altın takı fiyatlarını paylaştı. En ucuz altın kolye, küpe ve bileklikler Sembolgold'ta. İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022.



Binlerce kişi altın takı markalarının kampanyalı fiyat listelerini araştırıyor. Sembolgold net yüzde 25 indirim kampnayası başlattı ve en ucuz altın takı fiyatı sadece 345 liradan başlıyor.

Yılbaşına sayılı günler kala binlerce kişi hediye arayışına girdi. Eşine, annesine kızına değerli ve anlamlı hediye almak isteyenler kampanyalı altın takı fiyatlarını araştırıyor. İşte Sembolgold kampanyalı takı fiyat listesi 21 Aralık 2022.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön