13 / 05 / 2024

Kanton Metal satış

Kanton Metal satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Kanton Metal'i ihale yöntemi ile satışa çıkardı. 

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpal İnşaat Metal Ve Elektronik Ürünleri Toptan Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 750 bin TL sermaye bedeli ile Bülent İpal tarafından kuruldu.

Metal Yapı'nın onlarca değerli gayrimenkulü icradan satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen göl mazaralı ev ve dükkan icradan satışa sunuldu.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Blue Lake'de icradan satılık 120 ev ve 11 dükkan!

Metal Yapı tarafından İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Blue Lake projesindeki 120 ev ve 11 dükkan icradan satılıyor.

Metal Yapı Konut A.Ş.'nin 170 mülkü icradan satılıyor!

İnşaat sektörünün önemli isimlerinden Metal Yapı Konut A.Ş.'nin bünyesinde yer alan gayrimenkuller için satış kararı çıktı. 

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San. Tic. A.Ş.  Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 33 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Elazığ Merkez'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık metal dönüşüm tesisi!

T.C. Elazığ 3. İcra Dairesi, Elazığ ili, Merkez ilçesi, Vertetil Mahallesi, 94 ada 4 parselde yer alan metal dönüşüm tesisini 12 milyon 108 bin TL'ye satıyor...

Erzurum'da 37 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş, Erzurum Palandöken'de yer alan gayrimenkulü 37 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 45 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu ve arsası!

Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş. San.Tic.A.Ş., Erzurum ili, Palandöken ilçesi, Şehit İsmail Aksu Mahallesi, 1421 ada 6 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve arsasını 45 milyon TL'ye satıyor...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

Metal Gayrimenkul hisselerinin satışı için görüşmelere başladı!

Metal Gayrimenkul,  Metal Yapı Konut A.Ş.'ye ve Ömer Saçaklıoğlu'na ait olan hisselerinin satışı için görüşmelere başladı. 

TMSF, Kanton Metal'i satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Organize Sanayi Bölgesi içerisinde bulunan Kanton Metal'i ihale yöntemi ile satışa çıkardı. 

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Metal Prinç Çubuk Mamulleri Bakır Alım Satım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Uslu tarafından kuruldu.

Kanton Metal satış Haberi

Kanton Metal satış

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Çerkezköy`de bulunan ve hisseleri Asya Katılım Bankası`na ait olan Kanton Metal`i satışa çıkardığını açıkladı.

Mart 2012 tarihinde kurulan Kanton Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, fabrika binası ve içerisindeki makina ve ekipmanların tamamıyla birlikte bütün halinde satışa çıkarıldı.  Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'ndan (TMSF) yapılan duyuru şu şekilde;

KANTON METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ AKTİFİNDEKİ MENKUL VE GAYRİMENKUL VARLIKLARINA İLİŞKİN SATIŞ İLANI

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içerisinde (Gazi Osmanpaşa Mahallesi Fatih Bulvarı Sokak No:19 59500 Çerkezköy-TEKİRDAĞ) yer alan ve hisselerinin tamamı; TMSF bünyesindeki Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş.’ye ait olan Kanton Metal Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’nin aktifinde kayıtlı taşınır ve taşınmaz varlıkların tamamı bir bütün halinde teklif alma yöntemi ile satışa çıkarılmıştır.

Teklif toplama 09.05.2019 tarihinde başlayıp, 23.05.2019...