28 / 07 / 2024

Kanyon BREEAM sertifikası

Kanyon BREEAM sertifikası

Kanyon, işletmeye alınmış binalar için uygulanan “BREEAM” kriterleri doğrultusunda tasarım, bina yönetimi ve çevresel performans açısından yapılan değerlendirmeler sonucunda  “Olağanüstü” seviyesindeki sertifikayı Türkiye’de alan ilk ticari bina oldu.

Akasya'ya sürdürülebilir bina sertifikası!

Akasya, dünya genelinde 25 ülkede benimsenen bina çevresel değerlendirme sistemi BREEAM tarafından Sürdürülebilir Bina Sertifikası’na layık görüldü...

Akbatı'ya BREEAM'den Mükemmellik Sertifikası!

Akbatı, dünyanın en tanınan çevre dostu bina sertifika sistemi BREEAM’de, In-Use International Part 2 kategorisinde “Excellent” derecesini alarak büyük bir başarıya daha imza attı..

Anthill Residence projesine yeşil bina sertifikası!

Ant Yapı, sürdürülebilir ve çevre dostu binalarına aldığı yeşil bina sertifikalarına bir yenisini daha ekledi. Anthill Residence projesine BREEAM sertifikası alan Ant Yapı, önümüzdeki süreçte de talebin her geçen gün arttığı yeşil bina konseptine yatırım yapmayı sürdürecek.

ÇEDBİK'in yeşil bina sertifikası ilk kez Antteras'a verildi!

Türkiye, dünyada LEED, BREEAM gibi örnekleri bulunan yeşil bina sertifikasını geliştirdi. Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK)’nin hazırladığı sertifika, ilk kez Antteras projesine verildi.

Küçükçekmece Hizmet Binası'na uluslararası Breeam Sertifikası!

Küçükçekmece Belediyesi, tüm dünyada çevre dostu binaları belgeleyen İngiltere merkezli Bina Araştırma Kuruluşu (BRE) tarafından yetkilendirilmiş olan BREEAM - Very Good (Çok İyi) sertifikası almaya hak kazandı.

Nicchia Yalıkavak'ta metrekaresi 3 bin 400 TL'ye!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak bölgesinde 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi. Metrekare fiyatları 3 bin 400 lira ile 4 bin euro arasında değişen villalar için İngiliz Breeam sertifikası başvurusu yapıldı.

Kanyon BREEAM'den Olağanüstü Sertifikası aldı!

Kanyon, işletmeye alınmış binalar için uygulanan “BREEAM” kriterleri doğrultusunda tasarım, bina yönetimi ve çevresel performans açısından yapılan değerlendirmeler sonucunda  “Olağanüstü” seviyesindeki sertifikayı Türkiye’de alan ilk ticari bina oldu.

Beylerbeyi Antteras projesi Haziran'da teslim!

Ant Yapı; İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Beylerbeyi sırtlarında, boğaza nazır konumlandırdığı ve çevre dostu BREEAM sertifikası adayı Antteras projesini Haziran ayında sahipleriyle buluşturuyor!.

Erkut Soyak Anadolu Lisesi yeşil bina sertifikası aldı!

Erkut Soyak Anadolu Lisesi; kullanımda olan binaların çevre, sağlık, verimlilik ve konfor açısından iyileştirilmesini hedefleyen BREEAM In-Use sertifikasını almaya hak kazanarak, çevre dostu okul ünvanının sahibi oldu.

Tepe Prefabrik'e LEED Sertifikası verildi!

Tepe Prefabrik,uluslararası alanda en çok saygı gören yeşil bina sertifikası olan LEED (Leadership Energy & Environmental Design) Sertifikasını LEED Altın seviye üzerinden almaya layık görüldü.

River Plaza, Leed Gold Sertifikası adayı!

Ulaşım kolaylığı ve şehir hayatına yakınlığı sayesinde ofis kullanıcıları için büyük imkanlar sağlayan River Plaza, çevreci Leed Gold Sertifikası adaylığı ile sürdürülebilir bina olma özelliği taşıyor.

Yazılı Kanyon'da Turizm Havzası oluşturuluyor!

Türkiye'nin ilk tescil edilen milli parklarından Yazılı Kanyon'da turizm havzası oluşturulacak. Alternatif turizm kapasitesini artırma hedefiyle hazırlanan ve BAKA ile hayata geçirilecek. Kanyon turistlerin ilgisini çekiyor.

Torunlar Tower'a LEED sertifikası ödülü!

Torunlar GYO'nun İstanbul Esentepe'de inşa ettiği Torun Tower, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından geliştirilen çevre dostu sertifikasyon sistemi olan LEED Gold sertifikası almaya hak kazandı.

Kanyon BREEAM sertifikası Haberi

Kanyon BREEAM sertifikası

Kanyon, işletmeye alınmış binalar için uygulanan “BREEAM” kriterleri doğrultusunda tasarım, bina yönetimi ve çevresel performans açısından yapılan değerlendirmeler sonucunda  “Olağanüstü” seviyesindeki sertifikayı Türkiye’de alan ilk ticari bina olarak büyük bir başarıya imza attı.


2012 yılında BREEAM kriterleri doğrultusunda değerlendirilerek “Mükemmel” seviyesinde Türkiye’den sertifika alan ilk firma olan Kanyon, bu konudaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. İSO 14001 çevre yönetim sistem sertifikasının alınması, 100 panellik güneş enerjisi sisteminin ardından kojenerasyon sisteminin devreye alınması,  LED aydınlatmalarının yaygınlaştırılması, akustik ölçümleme ve izolasyonlar, davlumbaz egzost sistemine karbon filtre yapılması ile İTÜ Enerji Enstitüsü işbirliği gibi çalışmalar ile sürekli iyileşmeler yapan Kanyon, “Mükemmel”  seviyesindeki sertifikasını, bu alanda en üst seviye olan “Olağanüstü” düzeyine çıkararak Türkiye’de bina yönetimi alanında bu seviyede sertifika alan ilk ticari yapı...