10 / 05 / 2024

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kırılan cam masa nasıl tamir edilir?

Cam, kırıldığında geri dönüştürülmesi zor olan bir malzeme gibi görülebilir. Ancak birkaç temel malzeme ile onarmak mümkündür. Yalnız, dikkat edilmesi gereken nokta hemen düzeltilmesi gerektiğidir. Peki kırılan cam nasıl tamir edilir, gereken malzemeler nelerdir? İşte detaylar...

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Erenler Geri Dönüşüm Cam Toplama Ayırma İşleme İnşaat Otomotiv Nakliyat Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Arnavutköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Savga tarafından kuruldu.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Kayabaşı Şubesi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Mehmet Özen tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Şişecam ile EBRD, geri dönüşüm sektörüne giriyor!

Şişecam Topluluğu ile Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Türkiye’de cam geri dönüşüm sektörüne sanayileşme yolunda büyük ivme kazandıracak önemli bir ortaklığa imza atıyor.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Arnavutköy Belediyesi, ayda 5 bin 400 kilo cam şişe topluyor!

Arnavutköy Belediyesi daha önce başlattığı ambalaj atıklarının geri dönüşümü ile ilgili projelerle doğayı koruma altına alırken, başlattığı cam şişe kampanyası ile adından söz ettirmeye başladı.

Silivri'de geri dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Silivri Belediyesi, ÇEVKO ve Özen Cam işbirliğiyle geri dönüşüm faaliyetlerini hızlandırdı. Cam atıkların toplanması ile ilgili cam kumbara sayısını 88'e yükselten Silivri Belediyesi, düzenli aralıklarla bakımını ve boşaltma işlemini gerçekleştiriyor.

BUDO feribotunun camı patladı: Bazı seferler iptal edildi!

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

BUDO feribotunun camı patladı! Bazı seferler iptal!

Mudanya'dan İstanbul'a giden BUDO feribotunun, fırtına nedeni ile camı patladı. İlçeye geri dönen feribotta yaralanan ve fenalaşan yolcular hastaneye kaldırıldı. İDO bazı seferleri iptal etti.

60 bin ton cam atığı toplandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından lisans alan geri dönüşüm tesislerinde toplanan atık camlar renk (beyaz/yeşil) ve türlerine göre (cam ambalaj atığı / düz cam) kırma işleminden geçiriliyor.

Şişli’de öğrenciler 1 günde 2 bin adet cam şişeyi geri dönüşüme kazandırdı!

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalığı artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’ nin en kapsamlı sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamındaki faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Anadolu Cam sanal ortamda Kumbara Süsleme Yarışması düzenliyor!

Camın geri dönüşümü konusunda farkındalık artırmayı amaçlayan Anadolu Cam, Türkiye’nin en önemli sürdürülebilirlik projelerinden biri olan ‘Cam Yeniden Cam’ projesi kapsamında Facebook üzerinden eğlenceli bir yarışma başlattı...

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi Haberi

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Özen tarafından kuruldu. 

Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; Her türlü cam ve yardımcı maddelerin toplanması, işlenmesi, geri dönüşümü ve kazanımını gerektiren durumlarda faaliyet göstermek, tesisler kurmak, tesisleri işletmek, kiraya vermek....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Kapadokya Cam Geri Dönüşüm ve İnşaat Limited Şirketi adres; ÖMERLİ MH.EFEKAN CD.N.12/1...