13 / 05 / 2024

kapaklı yaşam evi projesi ne zaman yapılacak

kapaklı yaşam evi projesi ne zaman yapılacak

Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Yönetimi tarafından düzenlenen kahvaltı programına katılan Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Engelli Yaşam Evi projesini en kısa sürede hayata geçireceklerini ifade etti...

AFAD, Hırvatistan’a 100 yaşam evi konteyner gönderdi!

AFAD, Hırvatistan’da 29 Aralık’ta meydana gelen 6,3 büyüklüğündeki depremle sarsılan afetzedeler için 100 yaşam evi konteyner gönderdi.

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Tekirdağ'da iskeleden düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi! 

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde bir inşaatın iskelesinden düşen işçi yaşamını yitirdi. 

Maltepe Fındıklı'ya yaşam evi açıldı!

Maltepe Fındıklı halkı için inşa edilen yaşam evininin açılışını Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptı.Başkan Ali Kılıç, mahallede davul ve zurnalarla karşılanırken konuşmasında yaşam evinin halka ne gibi faydalar sağlayacağından da bahsetti...

Kayseri Engelsiz Yaşam Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en kapsamlı, en modern, en büyük Engelsiz Yaşam Merkezi’ni Kayseri’ye kazandırıyor.

Antalya Yaşam Evi hizmete açıldı!

Antalya'da Sen Varsan Biz de Varız Derneği bünyesinde inşa edilen yaşam evi bağımlılıktan kurtulan gençler için hizmete açıldı.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Mardin'e Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi geliyor!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal yaşam evi ve spor kompleksi yapıyor. Belediye  atıl durumda olan Kamor Parkı'nı, Kamor Yaşam Alanı ve Spor Kompleksi Projesi ile yeniden inşa ediyor.

Osmangazi’ye yeni yaşam merkezi inşa ediliyor!

Osmangazi Belediyesi, içerisinde yaşlılar için huzurevi, alzheimer hastaları için günlük bakım evi ve zihinsel engelli çocuklar için bakım merkezinin yer alacağı Kaliteli Yaşam Merkezi için çalışmalarına devam ediyor.

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Yeşilçam emekçilerine yaşam evi projesi!

Yeşilçam Sinema Emekçileri Vakfı tarafından Yeşilçam sanatçıları için Yaşam Evi projesi hayata geçiriliyor. Projenin temel atma töreni Ekim ayında gerçekleşecek.

Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı!

Sosyal belediyecilik alanında önemli işlere imza atan Kağıthane Belediyesi'nin hayata geçirdiği Kağıthane Yaşlı Yaşam Evi hizmete açıldı.

kapaklı yaşam evi projesi ne zaman yapılacak Haberi

kapaklı yaşam evi projesi ne zaman yapılacak


Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şubesi Yönetimi, dernek binasında düzenledikleri kahvaltı programında üyeleri ile bir araya geldi. Kahvaltı programına Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Dernek yönetimi ve üyeleri katıldı.


Kahvaltı etkinliklerinde üyelerin sorunlarını ve isteklerini dinleyeceklerini belirten Hayati Çakan, “Burada elde edeceğimiz veriler kapsamında dernek olarak kendimize bir çalışma programı hazırlayacağız ve üyelerimizin sıkıntılarını bir bir ortadan kaldırmak için harekete geçeceğiz” dedi.


Yaklaşık 40 gün önce yönetimi devraldıklarını anımsatan Çakan, "Gerek yeni yönetimimizin üyeleri tanıması gerekse üyeler arasındaki kaynaşmanın sağlanması amacıyla kahvaltı programı düzenlemek istedik. Derneğimizin yaklaşık 75 kayıtlı üyesi var. Dernek binamızın küçük olması nedeniyle 3 ayrı programda tüm üyelerimizle kahvaltıda bir araya gelme kararı aldık. Bugün ilk...