29 / 04 / 2024

Kapalı Maraş açıldı mı

Kapalı Maraş açıldı mı

“Türkiye’yi seven, kabullenmiş bir kardeşimiz orada cumhurbaşkanı oldu” diye konuşan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, şunları söyledi: “15 Kasım’da MHP Lideri Bahçeli ile KKTC’ye gideceğiz ve törenlere katılacağız, sonra da topluca Maraş’ta piknik yapacağız.”

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Kapalı Maraş açılacak, Türkler blöf yapmadı!

Güney Kıbrıs'ta 'sözde' Maraş Belediye Başkanı' Simos Yoannu, Maraş'ın açılmasının kendileri için mezar taşı olacağını ifade ederek, Türklerin blöf yapmadığını söyledi.

Ersin Tatar: Kapalı Maraş'ın açılması için çalışmalar hızlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, 46 yıl boyunca kapalı halde bulunan'Hayelet Şehir' Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahsederek "Maraş'ı insanlığa kazandıracağız" dedi.

Kapalı Maraş'ın yıl sonunda açılması için düğmeye basıldı!

Kıbrıs'ta 1974 yılından bu yana kapalı olan 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın sivil yaşama açılması için düğmeye basıldı. çalışmalara başlandı. Ankara ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) yönetimi, 'askeri statüde' olan Maraş'ın statüsünün değiştirilmesi karar verdi.

‘Kapalı Maraş’ yıl sonunda açılıyor!

46 yıldır iskâna yasak olan ‘Kapalı Maraş’ ekonomik olarak tekrar ayağa kaldırılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir aksayan çalışmalar bundan sonraki süreçte hızlandırılacak.

Kapalı Maraş için yol haritası hazırlandı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin kapalı Maraş'ın açılması için verdiği desteğe dikkat çekti.

Kapalı Maraş'a Marmarisli turizmcilerden yatırım isteği!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 46 yıldır kapalı olan ve 'Hayalet şehir' olarak bilinen Maraş'a, Marmarisli turizmcilerden yatırım yapma isteyi geldi...

'Hayalet şehir' Kapalı Maraş açılacak!

Yeniden açılması gündemde olan 'Hayalet şehir' için Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti harekete geçme kararı aldı...

İbrahim Benter: Kapalı Maraş Lala Mustafa Paşa'nın mirası!

Yeniden açılması gündeme gelen Kapalı Maraş hakkında konuşan KKTC Vakıflar İdaresi Genel Müdürü İbrahim Benter, ''Kapalı Maraş, Lala Mustafa Paşa'nın mirası'' dedi.

Bankalar ve Kapalıçarşı arasında fark açıldı. Birileri Kapalıçarşı'dan dolar mı topluyor?

Yeniçağ Gazetesi Yazarı Remzi Özdemir, birilerinin piyasadan fiziki dolar toplamaya devam ettiğini ve bu nedenle bankalar ve Kapalıçarşı arasındaki makasın iyice açıldığını söyledi.

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kapalı Maraş yerleşime açılıyor!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve MHP Lideri Devlet Bahçeli ile birlikte gidip yemek yediği Kapalı Maraş’ın turizme kazandırılması için ilk adım atıldı. Şehir kademeli olarak yerleşime açılıyor.

Erkan Güral'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Türkiye Genç İş İnsanları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral Kapalı Maraş hakkında açıklama yaptı. 

Murat Kurum'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Tarihin en önemli turizm alanlarından Maraş bölgemizi ihya ve inşa etmek için bugün bir araya geldik." dedi.

Fuat Oktay'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sınırları içerisinde yer alan ve 46 yıl sonra bir bölümü halkın kullanımına açılan Kapalı Maraş'ı ziyaret etti.

BMGK'den Kuzey Kıbrıs'a 'kapalı Maraş' kararından geri adım atma çağrısı!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), kapalı Maraş'ın sahil şeridini halka açma kararı alan Kuzey Kıbrıs'a bu karardan geri adım atması çağrısında bulundu.

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Kapalı Maraş 46 yıl aranın ardından açılıyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) içerisinde yer alan 'hayalet şehir' olarak da bilinen kapalı Maraş 46 yıl aranın ardından kademeli olarak yarın açılıyor.

Yunanistan'dan tehlikeli adım: Kapalı Maraş’ın açılmasını engelleyecek!

Yunanistan ve Kıbrıs Rum yönetimi, KKTC'nin 'Hayalet Şehir' olarak bilinen Kapalı Maraş'ın açılmasıyla ilgili çalışmalarını engellemek amacıyla ABD ve Rusya nezdinde girişimde bulunacak.

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı'ndan 'Kapalı Maraş açılmasın' çıkışı!

Güney Kıbrıs Rum Kesimi Cumhurbaşkanı Anastasiadis, BM Genel Sekreteri Guterres'e Türkiye'nin Gazimağusa'daki 46 yıldır kapalı olan 'hayalet şehir’ Kapalı Maraş'ı turizme açmasına izin vermeme çağrısında bulundu. 

Kapalı Maraş açılacak, Türkler blöf yapmadı!

Güney Kıbrıs'ta 'sözde' Maraş Belediye Başkanı' Simos Yoannu, Maraş'ın açılmasının kendileri için mezar taşı olacağını ifade ederek, Türklerin blöf yapmadığını söyledi.

Kapalı Maraş açıldı mı Haberi

Kapalı Maraş açıldı mı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AK Parti Kahramanmaraş İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, şu açıklamalarda bulundu: “Bu sabah İlham Aliyev kardeşimle görüştük. Olumlu gelişmeleri kendisinden dinleyince ayrıca mutlu oldum. Zafere inşallah yaklaşıyoruz. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi. Erdoğan, konuşmasında özetle şunları söyledi: “Ülke ve millet olarak 100 yıl önceki kadar kritik bir dönemeçten geçiyoruz. Bir asır önceki gibi bizi adeta yok etmek, boğmak istedikleri Anadolu topraklarından yeni bir şahlanışla bölge ve dünyamıza barış, huzur, adalet getirecek bir mücadelenin içindeyiz. Hedefimiz 2023’e kadar her yıl 1 milyon yeni üye ile kervanı menziline ulaştırmaktır.

ÜÇTE İKİSİ YENİ İSİMLER

Son 2 yılda teşkilatlarımızın yaklaşık 3’te 2’sini yeni isimlerle güçlendirirken, ahde vefayı da elden bırakmadık. Her hal ve şart altında dostlarımızın yanında yer almaktan çekinmedik. Suriye’de, Libya’da...