25 / 07 / 2024

Kapalı Maraş son durum 2020

Kapalı Maraş son durum 2020

46 yıldır iskâna yasak olan ‘Kapalı Maraş’ ekonomik olarak tekrar ayağa kaldırılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir aksayan çalışmalar bundan sonraki süreçte hızlandırılacak.

Altın fiyatlarında faiz depremi! Gram altın, çeyrek altın fiyatları düştü! Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024!

Merkez Bankası tarafından politika faizi açıklandı, altın fiyatları hareketlendi. Peki son dakika gram altın, çeyrek altın, yarım altın fiyatları kaç TL oldu? İşte son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 24 Temmuz 2024...

Kapalıçarşı canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 19 Temmuz Cuma altın fiyatları!

Son günlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Peki  Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında bayram etkisi: Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Son dakika Kapalıçarşı altın fiyatları 16 Haziran!

Yatırımcılar, altını olanlar ve altın almak isteyenler gram altın, çeyrek altın fiyatlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları 16 Haziran 2024...

Bayram öncesi altında son dakika! Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 

Bayram öncesi, milyonlarca yatırımcı son dakika altın fiyatlarını araştırıyor. Dün güne yükselişle başlayan altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı.  Kapalıçarşı 24 ayar grama altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı bugün kaç lira? 15 Haziran 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları... 

Borsada hissesi olanlar dikkat! Bugün son gün

Kurban Bayramı tatili için geri sayım başladı. Borsa İstanbul’da hissesi olup nakit paraya dönmek isteyenler borsanın kapalı olup olmadığını araştırıyor. Bayram öncesi nakit paraya dönmek isteyenlerin hisse ve fonlarını bozmaları için bugün son gün. Peki Borsa İstanbul’da tatil ne zaman başlayacak?

9 Haziran 2024 Kapalıçarşı gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! Bir gram bile altını olanlar dikkat! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında yer alan altın fiyatlarındaki düşüş devam ediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne oldu? Gram altın ve çeyrek altın 9 Haziran Pazar günü ne kadar? 

Altın fiyatlarında ay sonu depremi! Kapalıçarşı altın fiyatları 31 Mayıs 2024! 1 gram altın kaç TL?

Altın fiyatları, mayıs ayının son işlem gününü yatay bir seyirle açtı. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? 1 gram altın kaç TL? İşte 31 Mayıs 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları canlı...

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları 

18 Mayıs altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde yükselişe geçen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. İşte Kapalıçarşı kuyumcu altın fiyatları: Gremse altın ne kadar? Ata altın fiyatı kaç TL? 18 Mayıs altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları son dakika! 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı'da altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Altın, yeni hafta da düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın, çeyrek altın fiyatı ve gremse altın kaç lira? 13 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son dakika! 12 Mayıs 2024 canlı altın fiyatlarını görenler inanamadı!

Yatırımcılar kapalıçarşı altın fiyatlarını yakından takip ederken, altın fiyatlarındaki son durum da pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki gram, çeyrek, tam, yarım altın fiyatları 12 Mayıs Pazar günü ne kadar?

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Kapalı Maraş son durum 2020 Haberi

Kapalı Maraş son durum 2020

KKTC'nin hak ve menfaatlerini korumak üzere Doğu Akdeniz’de üst üste kritik hamleler yapan Türkiye, KKTC'nin ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınması amacıyla önemli bir adım daha atıyor. Türkiye Gazetesi'nden Selçuk Böke'nin haberine göre; önceki gün Ankara’yı ziyaret eden KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu ile bir araya gelirken, görüşmenin ana gündem maddeleri arasında ‘Kapalı Maraş’ın yeniden açılması da vardı. Toplantıda ‘Kapalı Maraş’ın en kısa sürede açılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması konusunda ortak karar alındığı belirtilirken, bir süredir devam eden çalışmaların yıl sonuna kadar bitirileceği ve 46 yıldır kapalı olan bir dönemin turizm merkezi Maraş’ın yeniden hizmete alınacağı açıklandı. Maraş’ın açılması için geçtiğimiz yıl Temmuz'da Türkiye ve KKTC ilk girişimde bulunulmuştu. Daha sonra yapılan araştırmalarla...