04 / 05 / 2024

Kapalı Maraş son durum 2020

Kapalı Maraş son durum 2020

46 yıldır iskâna yasak olan ‘Kapalı Maraş’ ekonomik olarak tekrar ayağa kaldırılacak. Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir aksayan çalışmalar bundan sonraki süreçte hızlandırılacak.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün kaç lira?

İstanbul Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar olduğu merak ediliyor. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Çeyrek altın ne kadar 2024 bugün son dakika? 18 Nisan Perşembe son dakika altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: 22 ayar bilezik ne kadar? 14,18 ayar bilezik kaç TL? 10 gram 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. Son zamanlarda rekor tazeleyen altın fiyatları bugün de yukarı yönlü hareket ediyor. Gram altın 2651 TL'ye yükseldi. Altın bilezik fiyatları fırladı. 22 ayar bilezik ne kadar? Kapalı çarşı altın bilezik fiyatları son dakika...

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

16 Ağustos Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? 1 gram altın kaç TL oldu? Canlı altın fiyatları 

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları son zamanlarda durağan seyrederken yatırımcılar her gün güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar? 16 Ağustos Çarşamba canlı altın fiyatları.

Hafta sonu dolar, euro ve sterlin kaç TL? İşte son dakika döviz fiyatları!

Dolar, euro ve sterlin gibi küresel para birimleriyle ilgilenen yatırımcı ve vatandaşlar, arama motorlarında döviz kurlarını araştırıyor. Piyasaların kapalı olduğu hafta sonu bile dolar, euro ve sterlinin fiyatı araştırılıyor. İşte dolar, euro ve sterlinde son durum...

Dolar, euro ve sterlinde hafta sonu hareketliliği! İşte son dakika döviz fiyatları...

​​​​​​​Dolar, euro ve sterlin gibi küresel para birimleriyle ilgilenen yatırımcılar ve vatandaşlar, hafta sonu da arama motorlarında döviz fiyatları araştırmaya devam ediyor. Peki haftanın son günü dolar, euro ve sterlin serbest piyasada ve Kapalıçarşı’da ne kadar oldu? İşte 30 Temmuz 2023 Pazar döv

Kapalıçarşı altın bilezik fiyatlarında son dakika! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik almak isteyen yatırımcılar ve vatandaşlar 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatlarını merak ediyor. Kapalıçarşı'daki altın bilezik fiyatlarını araştıran vatandaşlar ''bugün altın bilkezikleri ne akdar oldu?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Altın bugün ne kadar? Gram altın ne kadar oldu? 8 Ekim 2022 altın fiyatlarındaki son durum..

Altının bugün kaç Türk Lirası olduğuna dair pek çok soru yatırımcılar ve vatandaş tarafından araştırılmaya devam ediyor. 8 Ekim 2022 tarihinde piyasaların kapalı olduğu hafta sonunda gram altın, çeyrek altın ve ons altının kaç TL olduğu merak ediliyor. İşte 8 Ekim 2022 altında son durum..

Altın fiyatlarında son dakika! Kapalı Çarşı'da iniş çıkış devam ediyor! İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılarının gözü kulağı ise Kapalı Çarşı fiyatlarında. İşte 19 Temmuz altın fiyatları...

Kapalı Maraş son durum 2020 Haberi

Kapalı Maraş son durum 2020

KKTC'nin hak ve menfaatlerini korumak üzere Doğu Akdeniz’de üst üste kritik hamleler yapan Türkiye, KKTC'nin ekonomik olarak gelişmesi ve kalkınması amacıyla önemli bir adım daha atıyor. Türkiye Gazetesi'nden Selçuk Böke'nin haberine göre; önceki gün Ankara’yı ziyaret eden KKTC Başbakanı Ersin Tatar, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlût Çavuşoğlu ile bir araya gelirken, görüşmenin ana gündem maddeleri arasında ‘Kapalı Maraş’ın yeniden açılması da vardı. Toplantıda ‘Kapalı Maraş’ın en kısa sürede açılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması konusunda ortak karar alındığı belirtilirken, bir süredir devam eden çalışmaların yıl sonuna kadar bitirileceği ve 46 yıldır kapalı olan bir dönemin turizm merkezi Maraş’ın yeniden hizmete alınacağı açıklandı. Maraş’ın açılması için geçtiğimiz yıl Temmuz'da Türkiye ve KKTC ilk girişimde bulunulmuştu. Daha sonra yapılan araştırmalarla...