30 / 04 / 2024

kapalı pazar alanı örnekleri

kapalı pazar alanı örnekleri

Ataşehir Belediyesi, hava şartlarından etkilenmeden alışverişlerini yapabilecekleri modern Kapalı Pazar alanını hizmete açtı. Kapalı Pazar alanında yer alan Semt Pazarı 5 Ocak’ta, Giyim Pazarı ise 8 Ocak’ta Ataşehirlilerle buluştu...

Alanya Belediye Meclisi'nden tesis inşası için onay çıktı!

Alanya Belediyesi'nin Aralık ayı meclis toplantısında, otopark, kapalı pazar alanı, sinema, kütüphane ile daha pek çok imkânı barındıracak tesisin inşası için onay kararı verildi.

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Kestel'e modern katlı otopark ve pazar alanı inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kestel’de inşaatı süren katlı otopark ve pazar alanında çalışmalar hızlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, çalışmaların Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Gaziosmanpaşa şehir stadyumu göz kamaştıracak!

5.000 kişilik tribünü, 1.000 araçlık otoparkı ve kapalı pazar alanıyla Gaziosmanpaşa'nın çehresini değiştirmeye hazırlanan Gaziosmanpaşa Şehir Stadyumu’nda çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Nilüfer'e kapalı pazar yeri ve spor tesisi yatırımı!

Nilüfer Belediyesi tarafından Fethiye Mahallesi’ne yaptırılacak kapalı pazar yeri ve spor tesisinin temeli atıldı. Hayata geçirilecek yeni proje 11 bin 430 metrekare alanda inşa edilecek.

Güzelce Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Güzelce Kapalı Pazarı ve Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor.

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Reysaş kapalı depo alanını 310 bin metrekare artıracak!

2017 yılı içerisinde Esenyurt, Orhanlı 6, Çayırova 12 ve 13, Lüleburgaz projelerini bitirmeyi hedefleyen Reysaş, bu projeler bittiğinde kapalı depo alanını 310 bin metrekare daha artmış olacak.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Bağcılar pazar alanı projesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi, Gençosman Parkı Zeminaltı Otopark ve Pazar Alanı Projesi için imar planı tadilatı bugün askıya çıkı..

kapalı pazar alanı örnekleri Haberi

kapalı pazar alanı örnekleri

Küçükbakkalköy Mahallesi’nde hizmete girecek olan Kapalı Pazar alanında yer alan Semt Pazarı 5 Ocak’ta, Giyim Pazarı ise 8 Ocak’ta Ataşehirlilerle buluştu.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi Gamze Akkuş İlgezdi de, kapalı Pazar alanının açılışında yer alarak, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ataşehir sakinleri, kapalı pazar alanında çarşamba günleri son moda kıyafet, ayakkabı ve aksesuar gibi ürünlere uygun fiyatlara ulaşabilecek, pazar günleri ise en taze meyve, sebze gibi ihtiyaçlarını konforlu, düzenli ve temiz bir şekilde karşılayabilecekler.

Ataşehir Belediyesi tarafından 7 bin 500 metrekarelik alana inşa edilen Kapalı Pazar alanında vatandaşların daha çağdaş bir hizmet alması amacıyla bazı ek imkanlar da düşünüldü.

Kapalı Pazar alanında Ataşehirliler, alışveriş yorgunluğunu alanın içerisinde yer alan kafeteryada atabilecekler. Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan alanda ayrıca...