27 / 04 / 2024

kapalı semt pazarı nerede

kapalı semt pazarı nerede

Konyaaltı Belediye tarafından revize edilerek modern bir kimliğe kavuşturulan Gürsu Kapalı Semt Pazarı, 13 Haziran’da hizmete açılacak. Açılıştan sonra ise pop sanatçısı Murat Tekyıldız’ın bir konser vereceği bildirildi.

Patlıcan'da fiyat 9’a katladı, açıklama geldi: ''Anlam veremiyoruz''

 Adana Meyve-Sebze Hali'nde kilosu 1-2 lira olan kemer patlıcanın fiyatının semt pazarında 4'e katlanarak 8 liraya, marketlerde ise 9'a katlanarak 18 liraya satılması isyan ettirdi. Adana Kabzımallar Odası Başkanı Mahsun Doğan, "Marketlerde bu fiyata satılmasına anlam veremiyoruz" dedi.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Gümüşhane'de 6.6 milyon TL'ye satılık iş yeri!

Gümüşhane Belediye Başkanlığı, Kapalı Modern Pazar Yeri'ndeki 1 adet iş yerini 6 milyon 615 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Yağhaneler'deki kamulaştırma işlemleri tamamlandı!

Konak Belediyesi’nin Eşrefpaşa semt pazarını taşıyacağı Yağhaneler'deki Jandarma Alay Komutanlığı’nın boşalttığı arazideki son kamulaştırma işlemleri de tamamlandı.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Kayseri'de yatırımlar hız kesmeyecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezinde belediye tarihinin en yoğun yatırımlarını yaparken ilçelere yatırımda da hız kesmediklerini söyledi. Çelik, Sarız’a ise kapalı semt pazarı yapılacağını söyledi.

Bursa Yenişehir'in mega projesinde hafriyat çalışmaları bitti!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yenişehir ilçesine kazandıracağı kapalı otopark, pazar yeri ve düğün salonları projesi planlandığı biçimde sürüyor.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Bolu Çıkınlar Kapalı Semt Pazarı ve Sosyal Tesisi hizmete giriyor!

Bolu Belediyesi’nin Çıkınlar Mahallesi sakinlerine armağanı olan yeni “Kapalı Semt Pazarı" yarın gerçekleştirilecek törenle hizmete girecek.

Gebze Belediyesi'nden 13 milyon TL'ye satılık 10 dükkan!

Gebze Belediye Başkanlığı Tatlıkuyu Mahallesi'nde bulunan kapalı sabit pazarı yanındaki 10 adet iş yerini pazarlık usulü artırma sureti ile satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 13 milyon TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa Şair Nabi Mahallesi'ne modern semt pazarı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şair Nabi mahallesinde hayata geçirilen semt pazarı inşaatını inceledi.

kapalı semt pazarı nerede Haberi

kapalı semt pazarı nerede

Konyaltı Belediyesi ve Seyyar Sabit Sebze ve Meyveciler Odası işbirliğiyle Gürsu Mahallesi’nde bin 500 metrekare alana inşa edilen kapalı semt pazarının, yapılan tadilat sonrasında modern bir kimliğe kavuşturulduğu ve 13 Haziran’da hizmete açılacağı belirtildi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, pazar yerinde 68 tezgah yeri bulunduğunu belirterek, “Cumartesi günleri hizmet verecek olan pazar yerinde 34 sebze ve meyve, 22 tuhafiye, 10 bakkaliye ve şarküteri ile 2 balık tezgahı bulunacak. Toplam 96 pazarcı esnafımızın hizmet vereceği Gürsu Kapalı Semt Pazarı, modern hali ile tüm vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verecektir” dedi. Açılıştan sonra ise pop sanatçısı Murat Tekyıldız’ın bir konser vereceği...