29 / 06 / 2024

Kapalıçarşı yenileme çalışması

Kapalıçarşı yenileme çalışması

554 yıllık Kapalıçarşı’nın çatısı yenileniyor. Çalışmalara başlanan restorasyon Fatih Belediyesi'nin işbirliği ile gerçekleşecek.

Kapalıçarşı gram altın fiyatları canlı! Altın fiyatları bugün ne  kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler 'altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 7 Haziran 2024 altın fiyatları.

Kapalıçarşı altın fiyatları: Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcıların odağında yer alıyor. Dün yükselişe geçen altın fiyatları bugün tekrar geriledi. Peki Çeyrek altın, tam altın, gremse altın, Ata lira kaç TL? 6 Haziran altın fiyatları.

Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Altın almak isteyenler dikkat! Kapalıçarşı anlık altın fiyatları

Altın almak isteyen binlerce vatandaş Kapalıçarşı'nın yolunu tutuyor. Son zamanların en trend altını Cumhuriyet altını ise binlerce kişi tarafından satın alınıyor. Peki Cumhuriyet altını Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Çeyrek altın fiyatı 2024 kaç lira? 25 Mayıs 2024 altın fiyatları.

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Dolar neden düşüyor? Dolar yatırımcılarının etekleri tutuştu! Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu?

Dolar neden düşüyor? milyonlarca kişi bu sorunun yanıtını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da dolar ne kadar oldu? 29 Nisan 2024 dolar/TL alış satış fiyatı. Son dakika dolar yorum...

1933'te Kapalıçarşı tamir tartışması! Bu Belediyenin görevi mi, yoksa dükkan sahiplerinin mi?

1933 yılında şehir meclisindeki münakaşalardan biri de Kapalıçarşı tamir tartışması olmuş. Kapalıçarşı'nın tamir edilmesi, Belediyenin işi mi yoksa dükkan sahiplerini mi? 

Altın zirveden inmiyor! Altın alıp satmak isteyenler dikkat! 28 Şubat Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Altın zirveden inmiyor. Ons altın bugün 2026 dolardan işlem görüyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 28 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da 21 TL'ye yükselen gümüş fiyatları ne olacak? Yükselecek mi, düşecek mi? İslam Memiş'ten net açıklama

Gümüş fiyatları 21 TL seviyesine yükseldi. Kapalıçarşı gümüş alış satış fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip edilirken Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten net açıklama geldi.  

Döviz alım satımı yapanlar Kapalıçarşı piyasasına hücum etti!

Merkez Bankası’nın talimatı ile bankalar döviz alış satış fiyatı arasındaki farkı ciddi oranda artırdı. Dolar ve euro ile işlem yapan vatandaşlar da Kapalıçarşı’dan 40-50 kuruş avantajla döviz alım satımı yapmaya başladı.

Seçim öncesi Kapalıçarşı’da hareketli saatler! Döviz bozdurmak isteyen Kapalıçarşı’ya koşuyor!

Mayıs ayında yapılacak seçimler öncesinde döviz piyasasında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Döviz kurlarında Kapalıçarşı ile bankalar arası piyasa arasındaki farkın giderek açılması nedeniyle döviz bozdurmak isteyenler soluğu Kapalıçarşı’da alıyor.

Kapalıçarşı, İstanbul depremine hazırlanıyor! Zemin sıvılaşmasına müdahale edildi: Restorasyon bu yıl bitecek! 

Kapalıçarşı'da yaklaşık üç senedir süren restorasyon çalışmalarında sona geliniyor. Kapalıçarşı, deprem riskine karşı da güçlendiriliyor. 

Yaşamkent Ticaret Merkezi, tarihi Kapalı Çarşı kültüründen esinlendi!

Aura Design Studio tarafından tarihi Kapalı Çarşı kültüründen ilham alınarak yapılan Yaşamkent Ticaret Merkezi, stratejik konumu, ticari alanların yanı sıra sahip olduğu kamusal ve çok amaçlı açık alanları ve kent yaşamına uyum sağlayan mimarisiyle ilgi odağı oluyor.

Kapalıçarşı'daki restorasyon Haziran'da tamamlanacak!

İstanbul'un simge yapılarından biri olan Kapalıçarşı'da geçtiğimiz sene başlayan restorasyon çalışmalarına ilişkin açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, “Kapalıçarşı'da haziran ayında çalışmalar bitmiş olacak” diye konuştu.

Kapalıçarşı yenileme çalışması Haberi

Kapalıçarşı yenileme çalışması

Yılda 92 milyon kişinin ziyaret ettiği 554 yıllık Kapalıçarşı’da çatı restorasyonu çalışmaları başladı. Yıllar süren hazırlık çalışmalarının ardından çatı restorasyonu, Fatih Belediyesi'nin katkılarıyla...