02 / 05 / 2024

kapalıçarşıda dükkan fiyatları

kapalıçarşıda dükkan fiyatları

Türkiye'nin en değerli alışveriş merkezi Kapalıçarşı'da 15 metrekarelik dükkânlar 5 milyon dolara alıcı buluyor. Metrekaresi 335 bin dolara denk gelen Çarşı'da buna rağmen yer bulmak neredeyse imkânsız...

1941 yılında Kapalıçarşı'da bir dükkanın yıllık kirası 18 liraymış!

1461 yılında kurulan uzun müddet İstanbul'un ticaret merkezi olan, günümüzde dükkan fiyatları milyonlarla ifade edilen Kapalıçarşı'da 1941 yılında Divrik Sokak'ta bir dükkanın yıllık kirası 18 liraymış.

Kapalıçarşı, dükkan fiyatları dünyadaki marka ticari mekanlarla yarışıyor!

EVA Gayrimenkul'ün araştırmasına göre, Kapalıçarşı, rekor dükkan fiyatları ile dünyadaki marka ticari mekanlar ile yarışıyor. Kalpakçılar Caddesindeki ekonomik değerin dünyaca ünlü Şanzelize ve New York Beşinci Cadde ile eşdeğer olduğunu söyledi...

Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin 77 TL oldu! Yatırımcılar dikkat! 4 Ocak 2024 canlı altın fiyatları

Kapalıçarşı'da gram altın bugün 2 bin 77 lira oldu. Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 4 Ocak 2024 altın fiyatları...

Gram altın Kapalıçarşı'da 2 bin liraya yaklaştı! Altın fiyatları resmen uçtu! 2 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları 2 Aralık Cumartesi günü yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2 bin liraya yaklaştı. Peki bugün çeyrek altın, tam altın, Ata altın kaç lira oldu? 2 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Altın fiyatlarının seyri vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor. Ünlü ekonomist Barış Soydan bankalar ile Kapalıçarşı'daki altın fiyatları arasındaki büyük marja dikkat çekti. Ünlü ekonomist 'yeniden hortladı' diyerek kötü haberi verdi: Kapalıçarşı'daki altın fiyatlarında büyük marj! 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Dövizciye gitmeden önce bu rakamlara bakın! Kapalıçarşı'da euro bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Döviz almak isteyenler güncel döviz kurlarını merak ediyor. Dövizciye gitmeden önce binlerce kişi Kapalıçarşı'daki döviz kurlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki euro/TL bugün ne kadar? 11 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL?

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın ve altın bilezik fiyatlarını yakından takip ediliyor. Ons altın bugün 1924 dolardan işlem görüyor. Peki Kapalıçarşı'da altın bilezik fiyatları ne kadar? Bugün 22 ayar, 14 ayar ve 18 ayar altın bilezik kaç TL? 5 Temmuz 2023 altın bilezik fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 6 Haziran 2023 Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar?

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar merak ediliyor. 6 Haziran Salı günü altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı'da gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altında fark kapandı! Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları görenleri şaşırttı! Dünya Altın Konseyi peş peşe açıkladı!

Piyasalar, yeni kabinenin açıklanmasından sonra haftanın ilk gününde  olumlu gelişmeler oldu.  Dolar 21 TL'yi test ederken, euro 23 TL gram altın ise 1380 TL seviyesine geldi.  Kapalıçarşı ve Merkez Bankası fiyatları ise görenleri şaşırtı! Dünya Altın Konseyi'nden peş peşe açıklama geldi. 

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları merak ediliyor. Altın yatırımcıları altın bilezik fiyatları ne kadar? 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç lira? sorularını araştırıyor. 19 Mayıs Cuma Kapalıçarşı altın bilezik fiyatları.

Altın fiyatları şaha kalktı! Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, dün ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından hızla yükselmeye başladı. Değer artışını yeni güne de taşıya altın fiyatları, şaha kalktı. Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakam bir ilk! 11 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Kapalıçarşı'da gram altın tozu dumana kattı! Bu rakamı görenler gözlerine inanamadı! Kapalıçarşı'ya akın başladı

Kapalıçarşı'da bugün gram altın adeta tozu dumana kattı. Gram altın uçuşa geçerken bu rakamı görenler Kapalıçarşı'ya akın ediyor...

kapalıçarşıda dükkan fiyatları Haberi

kapalıçarşıda dükkan fiyatları

Türkiye'nin en değerli alışveriş merkezi Kapalıçarşı'da 15 metrekarelik dükkânlar 5 milyon dolara alıcı buluyor. Metrekaresi 335 bin dolara denk gelen Çarşı'da buna rağmen yer bulmak neredeyse imkânsız.


Türkiye'nin 550 yıllık tarihiyle en eski, dükkân fiyatlarıyla ise en pahalı alışveriş merkezi Kapalıçarşı, her geçen yıl değerini katlıyor. Çarşı'da 15 metrekarelik dükkânlar 5 milyon dolardan alıcı bulurken, kiralar da yıllık 200 bin dolardan başlıyor. 3 bin 600 dükkânı olan bu dev AVM'de yer bulmak ise neredeyse imkânsız. 


EN POPÜLER CADDE BURADA 


Kapalıçarşı'nın en popüler caddesi olan Kalpakçılar'daki dükkânların fiyatı Bağdat ve İstiklal Caddesi'nin çok üzerinde. Bağdat Caddesi'nde yıllık 60-70 bin dolara mağaza kiralamak mümkünken, Kalpakçılar'da bunun 3 katını gözden çıkarmak gerekiyor. Kalpakçılar'da metrekare satış fiyatı 335 bin dolara kadar çıkıyor. Elbette Kapalıçarşı'daki kiraların bu...