13 / 05 / 2024

kapıcı kira yardımı alabilir mi

kapıcı kira yardımı alabilir mi

Apartman görevlileri olan kapıcılar da kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı alabilir mi? Kapıcı, kira yardımı isteyebilir mi? İşte kentsel dönüşüm kapsamında apartman görevlisi kapıcının kira yardımı alıp alamayacağının cevabı...

Memurlara 2 bin TL kira yardımının kapısı aralandı! Büyükşehirlerde görev yapan memurlar dikkat! 

Büyükşehirlerde görev yapan kamu çalışanlarına kira yardımı verilmesi için düğmeye basıldı. Memurlara 2 bin TL kira yardımı için kanun teklifi verildi. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde son dakika gelişmesi! Kira yardımı 3.450 TL...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu da kira yardımlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkatleri çeken kira yardımı açıklaması...

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Reuters’tan çarpıcı analiz: Esnaf daha fazla kira yardımı bekliyor!

İkinci Kovid-19 dalgası Türkiye'nin kemer sıkma ve yüksek faiz politikasını teste tabi tutuyor, kısıtlamalar ekonomik zorlukları artırıyor. Bazı analistler, yetkililerin sıkı para politikasına sadık kalacağını söylerken bazıları ise şüpheyle bakıyor. Esnaf daha fazla kira yardımı talep ediyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı bedelleri geçtiğimiz aylarda T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 için gerekli belgeler!

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde açıklandı. Peki kentsel dönüşüm kira yardımı için gerekli belgeler 2019 nedir?

2019 İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019 yılında ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar oldu?

İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşümümde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağı T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından açıklandı. Peki İstanbul kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

Kentsel dönüşümde riskli binasını anlaşma yolu ila tahliye eden hak sahipleri, Bakanlık tarafından sunulan finansal desteklerden yararlanabiliyor. Peki, 2015 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı kaç lira?

kapıcı kira yardımı alabilir mi Haberi

kapıcı kira yardımı alabilir mi

Kapıcı da kentsel dönüşümde kira yardımı alabilir mi?


Apartman görevlileri, kapıcılar da kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımı alabilirler. Bunun için aşağıdaki belgeler ile bulunduğu şehirlerdeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne başvurmaları gerekmektedir.


Kira yardımı sorgulamak için tıklayın!


-        Nüfus cüzdanı fotokopisi


-        Riskli yapı bildirimi (tapu müdürlüğü tebligatı örneği)


-        Riskli binada oturulduğuna dair nüfus müdürlüğünden alınmış adrese dayalı nüfus kayıt örneği veya üzerine kayıtlı su, elektrik, doğalgaz faturası (son 3 aya ait)


-        Yeni taşınılan adrese ait nüfus müdürlüğünden alınmış adrese dayalı nüfus kayıt örneği


-        Başvuru formu (Riskli yapı EK-2) ve (Riskli alanı EK-2)


Riskli yapı başvuru formu için