03 / 05 / 2024

kapıcı risk değerlendirme formu

kapıcı risk değerlendirme formu

1 Ocak 2013 ′ten itibaren, kapıcı, bahçıvan veya güvenlik çalıştıran apartmanlarda risk analizinin yapılması gerekiyor. Peki, risk değerlendirmesi nasıl yapılır? İşte kapıcı risk değerlendirme formu...

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gdc Yeşil Mutabakat Değerlendirme Ve Teknoloji Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ruşan Gürbüz, Serkan Dilbas, Yusuf Günay, Alphan Manas ve Oğuz Satıcı ortaklığında kuruldu.

Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz faturalarını kim öder?

Kapıcı dairesi, bazı giderleri ile hizmet verir. Dairenin bakım ve onarım giderleri haricinde farklı giderler de söz konusudur. Elektrik, su ve doğalgaz bu giderlerin başında gelir. Kapıcı dairesinin elektrik, su ve doğalgaz masrafları kim tarafından karşılanır? İşte konuyla ilgili ayrıntılar...

Ataşehir'de kentsel dönüşüm risk değerlendirme bürosuyla hızlanacak!

İstanbul Ataşehir'de yapılan depreme dayanıklılığı konusunda inceleme, güçlendirme ve yenileme taleplerindeki yoğunluk üzerine kurulmuş olan Ataşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü bünyesinde Risk Değerlendirme Bürosu ile ilçedeki dönüşümler hızlandırıldı.

Kapıcı tazminatıyla ilgili flaş karar!

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında okuyucusunun sorduğu ''Ben kiracıyım. Aidattan kapıcı tazminatı için de para kesiliyor. Kapıcı tazminatını ev sahipleri mi, kiracılar mı öder?'' sorusuna cevap verdi...

Kapıcılar için yeni asgari ücret ne oldu?

2021 yılı asgari ücret 2 bin 825 TL olmuştu. Açıklanan bu ücret ile kapıcılar için asgari ücret de 3 bin 40 TL'ye yükselmiş oldu.

Halk Varlık Kiralama'nın 600 milyon TL'lik İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu!

Halk Varlık Kiralama tarafından Superonline İletişim Hizmetleri A.Ş. 'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, 600 milyon Türk Lirası tutarlı ihraç tavanı kapsamında tertipler halinde, kira sertifikaları ihracına ilişkin Kurulca onaylanan İhraç Belgesi ve Hukuki Durum Değerlendirme Raporu yayınlandı.

Kapıcının işverene maliyeti 2020!

Apartman görevlilerinin 2020’de uygulanacak net asgari ücretin hesabı belli oldu. Peki kapıcının işverene maliyeti ne kadar? İşte kapıcının işverene maliyeti 2020...

2020'de kapıcı maaşları ne kadar oldu?

Apartman görevlilerinin 2020’de uygulanacak net asgari ücretin hesabı belli oldu. Buna göre; Kapıcıya ödenecek asgari ücret 2.501.55 lira olacak. 

Kapıcının ücretinde çalışana da işverene de vergi yok!

Kapıcıların işverenleri olan apartman-site yöneticileri, her ay SGK’ya ‘prim ve hizmet belgesi’ veriyor Her bir belge için de aylık 43,70 lira damga vergisi ödüyor. (Yıllık 524,40 TL) Ancak ‘kolay işverenlik’ kapsamına geçen apartman yöneticileri yıllık 524,40 liralık damga vergisini ödemiyorlar...

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. kuruldu!

Ic Uluslarası Uygunluk Değerlendirme Belgelendirme Müh. Eğitim Hizmetleri Ticaret LTD.ŞTİ. Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Güneş ve Tarık Kıyan ortaklığıyla kuruldu.

SKC Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi kuruldu!    

SKC Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Sıkıcı tarafından kuruldu.

2018'de kapıcı maaşları ne kadar oldu?

2018 yılı asgari ücretlerin açıklanması ile apartman ve sitelerde çalışan kapıcıların aylık maaşları da belli oldu. Peki, kapıcı maaşı 2018 ne kadar oldu?

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündeminde!

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konut kapıcıları ile ilgili soru önergesi hazırladı..

kapıcı risk değerlendirme formu Haberi

kapıcı risk değerlendirme formu

Kapıcı risk değerlendirme formu!

1 Ocak 2013′ten itibaren, kapıcı, bahçıvan veya güvenlik çalıştıran apartmanlarda risk analizinin yapılması gerekiyor.


Risk analizi yaptırmayanlara ise Ocak Ayından başlamak üzere her ay için 3234 Lira, Risk Analizi yaptırılmadığı her ay için de 4851 Lira aykırılığın devamı olarak para cezası kesilecek olup; Cezalar denetimin yapıldığı ay için kesilmeyecek, yasanın yürürlüğe girdiği tarihten itibaren kesileceği bildiriliyor.


Kapıcı çalıştıran apartmanlarda yapılması gereken risk değerlendirme formu örneği aşağıda yer alıyor. İşte Kapıcı risk değerlendirme formu örneği:


Apartmanda risk değerlendirme raporu...

1.İş Yeri Unvanı

2.Adres

3.İşverenin Adı

4.Risk Değerlendirmesini Gerçekleştiren Personel Adı Soyadı

5.Risk Değerlendirmesinin Yapıldığı Tarih

6.Risk Değerlendirmesinin Geçerlilik Tarihi

7.Risk Değerlendirmesinin Yapıldığı Bölümler

8.Risk Değerlendirmesi Öncesi Tehlike tanımına yönelik Ön Çalışma Sonuçları

8.1 Çalışma ortamı bilgileri

8.2. İşyeri bina ve eklenti bilgileri

8.3. İş yerinde Yürütülen Faaliyet Bilgileri

8.4. Üretim ve Süreç...