03 / 05 / 2024

Kapıcının maaşı ne kadar 2014

Kapıcının maaşı ne kadar 2014

Konut kapıcısının çalışma süresi genel olarak haftalık 45 saat olarak karşımıza çıkıyor. Bu süre çalışma biçimine göre sözleşme ile azaltılabiliyor. Kapıcılar çalışma saatlerine oranla maaş alıyorlar. Peki, kapıcı maaşı ne kadar?

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Evde bakım maaşı zamları peş peşe hesaplandı! Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak!

Evde bakım maaşı zamları pek çok kişi tarafından merak edilirken, söz konusu maaşlar ile ilgili hesaplamalar da peş peşe yapıldı. Bakın hesaplara ne kadar yatırılacak...

Çalışanların maaşlarına asgari ücret düzenlemesi! Zam yapılmayanın da maaşı artacak! İşte o artış rakamları...

Geçtiğimiz sene başlayan yeni vergi sistemiyle, asgari ücrete yapılan artıştan ücret ve maaş geliri elde eden diğer çalışanlar da faydalanabilecek. Peki çalışanların maaşları ne kadar artacak? 

SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı Temmuz 2023 zammında son dakika! En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Hemen bakın!

SSK, Bağ-Kur en düşük emekli maaşı Temmuz 2023 zammında son dakika... En düşük emekli maaşı ne kadar oldu? Hemen bakın...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Dul ve yetim maaşı ne kadar, Temmuz 2023 zammı açıklandı mı? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat... Dul ve yetim maaşı ne kadar, Temmuz 2023 zammı açıklandı mı? Hemen bakın...

Memur Temmuz 2023 zammında son dakika! En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Memur Temmuz 2023 zammında son dakika... En düşük memur maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın...

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Altın bilezik fiyatları dibe vurdu! Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! 23 Mayıs Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe düşüşle başladı. Altın fiyatları değer kaybetmeye devam ederken altın bilezik fiyatları resmen dibe vurdu. Bu bilezikler kapış kapış alınıyor! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 23 Mayıs 2023 bilezik fiyatları.

Tüp fiyatlarına mayıs indirimi geldi! Mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi

Son dönemlerde sürekli zam gelen tüp fiyatları 2023 yılı ile birlikte düşmeye başladı. Mayıs ayında da tüp fiyatlarına indirim gelirken, mutfak tüpleri kapış kapış alınıyor! Güncel tüp fiyatları ne kadar oldu? 16 Mayıs 2023 tüp fiyat listesi.

Memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği memur maaş zammında rakamlar peş peşe verildi! En düşük memur ve memur emeklisi maaşı ne kadar olacak? Hemen bakın!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarını değiştirdi! Bakın ne kadar ödeme yapılacak!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarında değişiklik yaptı. Peki, dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Simfer mini fırın fiyatları ne kadar, en uygun nereden alınır? 19 Mart 2023 fiyat listesi...

Küçük mutfakların kurtarıcısı Simfer mini fırın, pratik ama lezzetli yemek yapmak isteyenlerin ilk tercihi. Peki Simfer mini fırın özellikleri ne? Simfer mini fırın kaç litre? Simfer mini fırında yoğurt mayalanır mı? İşte detaylar...

Deprem bölgesinde çalışanların maaşını devlet ödeyecek! Kim ne kadar maaş alacak?

Deprem felaketi nedeniyle bölgede hasar alan birçok işletme faaliyetini durdurmak zorunda kalırken, bu işyerlerinde çalışanların maaşları devlet tarafından ödenecek. Pandemi dönemindeki kısa çalışma ödeneği, depremle birlikte tekrar geri dönerken, kim ne kadar alacak sorusunun cevabı da netleşti.

Kapıcının maaşı ne kadar 2014 Haberi

Kapıcının maaşı ne kadar 2014

Kapıcı maaşı ne kadar?

Konut kapıcısının konutun kaloriferini zamanında yakmak ısıyı ayarlamak ve söndürmek,hidrofor ve benzeri araçları çalıştırmak, yöneticinin talimatı çerçevesinde konutun güvenliğini sağlayıcı önlemleri almak,belirlenen saatlerde servis hizmetlerini görmek, çöpleri toplamak, bahçe düzenlemesi ve bakımını yapmak gibi görevleri bulunuyor.  


Konut kapıcısının çalışma süresi genel olarak haftalık 45 saat olarak karşımıza çıkıyor. Bu süre çalışma biçimine göre sözleşme ile azaltılabiliyor. Ayrıca, İş Kanununun 63 üncü maddesindeki süreyi aksatmamak koşuluyla yoğunlaştırılmış çalışma ilişkisi de kurulabiliyor. Çalışma süresi, kapıcının işte geçirdiği zaman olarak ifade ediliyor.


Kapıcıların hizmetlerinin kapsam ve niteliği ile çalışma süresi, hafta tatili, ulusal bayram ve genel tatil günleri, yıllık ücretli izin hakları ve kapıcı konutlarına ilişkin usul ve esaslar Konut Kapıcıları Yönetmeliğinde yer alıyor. Peki, Kapıcı maaşı ne kadar?


Kapıcının maaşı...