02 / 05 / 2024

Kapıcıoğlu Sahilada satılık ev

Kapıcıoğlu Sahilada satılık ev

Sahilada Rezidans Maltepe Metrosu'na 16 dakika yakınlıkta yer alıyor. Proje 10 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Peki Sahilada Maltepe ne zaman teslim edilir?

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

1941 yılında Kasımpaşa- Halıcıoğlu sahil yolu inşaatı 80 bin liraya yapılmış!

1941 yılında Kasımpaşa-Halıcıoğlu sahil yolu projeleri İstanbul Belediyesi tarafından hazırlanmış. Söz konusu proje için 80 bin liralık bütçe hazırlanmış.

Beyoğlu Halıcıoğlu 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu Mahallesi ve Çıksalın Mevkii, 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kimdir? Nerede doğdu? Hangi üniversitede okudu? Hangi görevleri yürüttü?

Şükrü Serdar Bağcıoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını nerede yaptı? Hangi bankalarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev yürütüyor? İşte Şükrü Serdar Bağcıoğlu ile ilgili merak edilenler...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Kapıcıoğlu Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 17 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yaşar Kapıcıoğlu tarafından açıldı.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcıoğlu Konut Yapı Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Kartal’da  75 bin  TL sermaye bedeli  ile Hamdullah Yazıcı tarafından kuruldu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu Ece Erken için lüks daire satın aldı! 

Sunucu Ece Erken ile aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken'e lüks daire satın aldı. Kesenin ağzını açan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, daire için 9 milyon TL ödedi. 

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Çağlayan'daki dev otopark satılıyor!

Dünyagöz Hastanesi'nin sahibi olan Eray Kapıcıoğlu'nun 30 yıllık işletmesini kazandığı 5 katlı Park Çağlayan'ın işletme hakkı satılıyor.

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları!

Motto İstanbul Celaloğlu satılık ev fiyatları minimum 396 bin TL'den başlıyor. Teslimleri gelecek Aralık ayında yapılacak olan proje Bağcılar'da yükseliyor...

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları!

Deniz İstanbul Keleşoğlu satılık ev fiyatları minimum 460 bin TL'den başlıyor. Deniz İstanbul projesinde konut teslimleri gelecek Kasım ayında başlıyor...

Kapıcıoğlu Sahilada satılık ev Haberi

Kapıcıoğlu Sahilada satılık ev

47 bin metrekaresi satılabilir alandan oluşan Sahilada Residence'de konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon loft ve dubleks şeklinde dizayn edildi.


Maltepe Sahilada Evleri lokasyon olarak tren istasyonuna 10 dakika, Bostancı İskelesi'ne 5 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 28,5 kilometre, Maltepe Metrosu'na 16 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 

Sahilada Maltepe ne zaman teslim?

Kapıcıoğlu İnşaat imzası taşıyan Sahilada Evleri anahtar teslimlerinin 2017 yılının sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 290 adet daireden oluşuyor. 


Daire fiyatlarının metrekare bazında 7 bin TL'den başladığı Sahilada Rezidans İstanbul Maltepe Adatepe'de hayata geçiriliyor. Proje 10 bin metrekare arsa alanına sahip.


Adatepe Sahilada'nın sosyal alanları arasında; fitness, çocuk oyun alanı, sauna ve yüzme havuzu bulunuyor. Proje 25 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor.  


Sahilada...