04 / 05 / 2024

Kapıköy Ticaret Merkezi

Kapıköy Ticaret Merkezi

Van'da inşa edilen Lojistik Üs, Modern Gümrük Laboratuvarı, Depolama Merkezi ve Kapıköy Ticaret Merkezi projeleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sirius Atık Yönetimi Ticaret Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi kiralık ofis!

İstanbul'un merkezi Yeşilköy'de konumlanan İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde ofislerin kiraları metrekare bazında değişiyor. Metrekare kira ücreti ise 72 TL olarak belirlendi. İstanbul Dünya Ticaret Merkezi'nde kiralık ofisler 113 metrekare büyüklükten başlıyor.

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Kıyı Yatırım Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Emlak Konut GYO Körfezkent Ticaret Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında (Körfezkent Ticaret Merkezi) Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı 2021'de bitecek!

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 22 yıldır tamamlanamayan Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının 2021'de bitirileceği açıkladı. 

Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı!

Türkiye'nin İran'daki ihracatında önemli bir role sahip olan Kapıköy Sınır Kapısı'nda inşaat başladı. Van TSO Başkanı Necdet Takva, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı.

Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatı için protokol imzalandı

22 yıldır bitirilemeyen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi inşaatının tamamlanabilmesi için TMSF Başkanı Gülal ile Isparta Belediye Başkanı Başdeğirmen arasında protokol imzalandı...

Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de açılacak!

Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) ortalığında kurulan Teknopark İstanbul 10. yılını kutluyor. Teknopark İstanbul kapsamında inşa edilen Türkiye'nin en büyük kuluçka merkezi 2020'de hizmete açılacak.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi kaba inşaatını tamamladığı Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi’nde de kaplama işlemlerine başladı. 

Kapıköy Ticaret Merkezi Haberi

Kapıköy Ticaret Merkezi

Van'da, Kapıköy Sınır Kapısı'nın modernizasyonu için yürütülen çalışmalar kapsamında hayata geçirilmesi planlanan Lojistik Üs, Modern Gümrük Laboratuvarı, Depolama Merkezi ve Kapıköy Ticaret Merkezi projeleriyle Doğu Anadolu Bölgesi'nin kalkınmasına katkı sağlanması amaçlanıyor.


Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, söz konusu projelerin bölge ve ülke için ciddi kazanımları beraberinde getireceğini belirterek, "Bu yatırımlarla en iyi pazarlardan olan İran'dan çok iyi pay alacağız. Bu da hem ülkenin hem de bölgenin kalkınmasını sağlayacak. Dolayısıyla bu yatırımlarla terörün beli de kırılacak." şeklinde konuştu.


Söz konusu 4 projeye ilişkin ihale süreçlerinin devam ettiği...