15 / 05 / 2024

kar ne zaman 2022

kar ne zaman 2022

Günlerdir gündemden düşmeyen kar yağışı İstanbul başta olmak üzere birçok ilde bu sabahtan itibaren etkisini göstermeye başladı. Peki ne kadar sürecek? İşte meteorolojinin tahminleri...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı ne zaman evden çıkarılabilir? Bunu yapana hapis cezası bile var...

Kiralık ev fiyatlarında yaşanan fahiş yükseliş sık sık gündem oluyor. Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Kiracı ne zaman evden çıkarılabilir? Bunu yapana hapis cezası bile var...

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Karşıyaka Stadı ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Stadı henüz yapılmadı. Proje ortaya kondu, yeriyle ilgili karşı çıkışlar, tartışmalar, davalar, iptaller yaşandı. Peki stad ne zaman yapılacak?

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Stadı inşaatının ne zaman tamamlanacağı TBMM'de!

Karşıyaka Stadının inşaatının ne zaman tamamlanacağına ve stadı bulunmayan spor kulübü sayısına ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim?

Livin'İzmir projesi Cengiz İnşaat tarafından İzmir Karşıyaka'da hayata geçiriliyor. Peki Karşıyaka Livin'İzmir ne zaman teslim edilecek?

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası ne zaman?

Toplamda 425 adet dairenin satışa çıkarıldığı TOKİ Van Merkez'de fiyatlar 106 bin 390 TL'den başlıyor. Peki TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi kurası ne zaman?

Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 300 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki Emekli TOKİ Aksaray Merkez Konutları kurası ne zaman?

Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 80 adet dairenin kentsel dönüşüm projesi kapsamında satışa çıkarıldığı projede ev fiyatları 96 bin 794 liradan başlıyor. Peki Nevşehir Merkez Kale TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Toplamda 300 adet konut emekliler için satışa çıkarıldığı TOKİ Aksaray Merkez projesinde daire tipleri 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki Aksaray Merkez Emekli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kurası ne zaman?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan Kahramanmaraş Türkoğlu TOKİ projede 75 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Kahramanmaraş Türkoğlu kurası ne zaman?

TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği TOKİ Kayseri Mimarsinan projesinde toplamda 250 adet daire emekliler için satışa çıkarıldı. Peki TOKİ Emekli Kayseri Mimarsinan kurası ne zaman?

TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

Emekli TOKİ Adana Sarıçam'da toplam 300 adet daire emekli kategorisinde satışa çıkarıldı. Projedeki daireler 2+1 şeklinde tasarlandı. Peki TOKİ Adana Sarıçam Konutları kura çekilişi ne zaman?

kar ne zaman 2022 Haberi

kar ne zaman 2022

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 33 şehir için sarı kodlu uyarı yapıldı. Son değerlendirmeler kapsamında, Batı Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Akdeniz bölgelerinde bu akşam saatlerinde Elazığ ve Malatya etrafında yer yer sağanak yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı öngörülen yağışların; İstanbul, Yalova, Tekirdağ'ın doğusu, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Kırklareli, Balıkesir'in kuzeyi, Konya, Antalya’nın doğusu, Adana, Kahramanmaraş, Muş, Osmaniye, Hatay, Bitlis, Şırnak, Van’ın güneyi, Hakkari, Adıyaman ve Siirt etrafında kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Rüzgarın, Ege ve Marmara ile Batı Akdeniz’in batısında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, Doğu Anadolu’nun doğusunda güneybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şekilde eseceği öngörülüyor. Karadeniz bölgesinde ise iç ve yüksek kesimler ve Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsünün bulunduğu eğimli yerlerde çığ tehlikesi olduğu açıklandı. 

 

BUGÜN HAVA...