19 / 05 / 2024

Kara delikli futbol stadyumu nerede

Kara delikli futbol stadyumu nerede

65 bin seyirci kapasitesine sahip Kara delikli futbol stadyumunun inşaat çalışmaları tamamlandı...

Amerika'daki kara delikli futbol stadyumunun inşaatı tamamlandı!

65 bin seyirci kapasitesine sahip Kara delikli futbol stadyumunun inşaat çalışmaları tamamlandı...

Samsun'a 18 delikli golf sahası!

Samsun Büyükşehir Belediyesinin deniz üzerine dolgu yöntemiyle yaptığı 150 futbol sahası büyüklüğündeki 18 delikli golf sahasına bugüne kadar 1 milyon taş yerleştirildi.

İstanbul'un ilk ampute futbol sahası Pendik'te inşa ediliyor!

Pendik Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde yapımı sürdürülen ampute futbol sahası İstanbul’da ilk ve tek olma özelliğini taşıyor. Saha tamamlandığında Pendik Engelliler Spor Kulübü Futbol Takımı tüm lig maçlarını burada oynayacak. İşte o proje...

216 Yapı futbol turnuvası start aldı!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu!

216 Yapı’nın 216 Sancaktepe, 216 Koru ve 216 Butik projelerinde oturanlar “ Siteler arası futbol turnuvası” nda bir araya geldi. 216 Yapı sakinleri futbol turnuvasında buluştu.

Türkiye Futbol Federasyonu'na Futbol Vadisi için arazi tahsis edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu, Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin devamı niteliğindeki "Futbol Vadisi"nin kurulması için 145 dönümlük arazinin TFF'ye tahsisinin tamamlandığını duyurdu.

Nurol Park’ta 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı bulunuyor!

Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park, Güneşli’nin de dokusunu değiştiriyor. Nurol Park’ta 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı bulunuyor.

Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova'da toptancı halleri yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi; Ortaca Merkez, Fethiye Karaçulha ve Seydikemer Kumluova Toptancı halleri Tadilat Yapılması yapım işini 3 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 60 günde tamamlanacak.

Taş Yapı, Ampute Milli Futbol Takımı'na sponsor oldu!

Taş Yapı, ülkemizi dünyada ve Avrupa’da çeşitli turnuvalarda ve şampiyonlarda başarıyla temsil eden Ampute Futbol Milli Takımları’nın 1 yıl süreyle, ana sponsoru ve Ampute Futbol Süper Ligi ve 1. Ligi’nin isim sponsoru oldu.

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Cafer Kara: Türkiye'deki konutların yarısında yaşanmaz!

Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, "Kentsel dönüşümle ilk etapta 6 milyon konut yenilecek. 20 yılda ise hedef 14 milyon. Bu bizler için güzel bir şans, önemli olansa bu şansı iyi değerlendirebilmek" dedi.

Cafer Kara: Binaların yarıya yakını değişmeli!

Dünya Konut Günü dolayısıyla açıklamalarda bulunan Çukurova Gayrimenkul icra Kurulu Başkanı Cafer Kara, Türkiye 'deki 20 milyon binanın yüzde 45'inin yaşamaya uygun alanlar olmadığını söyledi...

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik evinde çekiliyor!

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın Boğazda'ki 50 milyon TL'lik villasında çekiliyor. Feryal Gülman çekimlerin olduğu gün ekibin rahat çalışması için evde bulunmuyor.Ancak geçenlerde kuralı bozmuş.

Kara delikli futbol stadyumu nerede Haberi

Kara delikli futbol stadyumu nerede

Dünyanın en modern stadyumu Amerika Birleşik Devletleri’nin Nevada eyaletinde hayata geçirildi. Milliyet'te yer alan habere göre, Yapı, bazı farklı özellikleriyle bugüne kadar inşa edilmiş olan diğer stadyumlardan başka bir görüntü çiziyor.

65 bin seyirci kapasitesine sahip dev kompleksin inşaatı 2017 Kasım ayında başladı ve iki buçuk yılda tamamlandı.

Las Vegas’taki stadyum, 62 dönüm alan üzerinde hayata geçirildi ve 1.8 milyar dolara mâl oldu. İçerisinde 127 suit mevcut.

Yeni stadyumun Nevada eyaletinde 6 bin kişiye kalıcı istihdam sağlayacağı, senelik 620 milyon dolar ekonomik fayda getirisi olacağı bildiriliyor.

Stadın yan cephesinde açılır-kapanır ‘kara delik’ denilen, açıldığında dışardan stadın içini gösteren bir duvar bulunuyor.

Son teknoloji yapıdaki bu kara delik denilen panelin yer aldığı tribüne, olimpiyat meşalesini çağrıştıran dev bir meşale yerleştirildi.

Las Vegas Raiders Amerikan Futbol Takımı ve...