06 / 05 / 2024

Karabağlar 2014 projeleri

Karabağlar 2014 projeleri

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 5 yıl içinde değişen, dönüşen ve gelişen bir ilçe yaratacaklarının sözünü verdi. Selvitopu, ilçeye bir mobilyacılar sitesi kazandıracaklarını da belirtti

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'da acele kamulaştırma!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından İzmir'in Karabağlar İlçesi Uzundere Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm ve gelişim çalışmaları kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi.

Yenitepe İzmir Karabağlar teslim tarihi!

Yenitepe İzmir Konutları İzmir Karabağlar'da inşa ediliyor. 55 bin metrekare alan üzerine inşa edilmekte olan proje 20 blok olarak planlandı...

Karabağlar Yenitepe İzmir fiyatları!

İzmir Karabağlar Mevkii'de hayata geçirilen Yenitepe İzmir Evleri projesinde daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. Proje İlbak güvencesiyle yükseliyor...

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Türkiye'nin en büyük dönüşüm projesi olarak kabul edilen Karabağlar'da kentsel dönüşüm çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Karabağlar'da 4 yıllık imar sorunu çözülüyor!

Karabağlar Belediyesi, imar planları çalışmalarını tamamlayıp onaylanmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na gönderecek. ve böylece yıllık imar sorunu çözüme kavuşacak.

İmar planları Karabağlar'ın değerini artıracak!

Karabağlar Müteahhitler ve İş Adamları Derneği Başkanı Hasan Özkaya, inşaat sektörünün sorunlarını değerlendirdi. Özkaya, Karabağlar'ın imar planlarının ilçenin değerini artıracağını söyledi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm 2 yılda tamamlanacak!

Başbakan Binali Yıldırım, geçtiğimiz günlerde ilk kazma vurulan Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Karabağlar'da imar planları anlatıldı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'da imar planları anlattı.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm başladı!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Temel Atma Töreni'ne katıldı. Yıldırım, törende İzmir yatırımlarını anlattı.

Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin imarına dava!

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleşecek Karabağlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının imar planı mahkemelik oldu. Karabağlar Kentsel Dönüşüm Hak Arayanlar Derneği, 448 hak sahibi ile planın iptali için dava açtı.

Karabağlar'a üniversite talebi!

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı Kazım Erten, ilçenin temel sorunlarına değindi. Erten, Demokrasi Üniversitesi'nin yerleşkesinin ilçeye kurulması halinde sosyo-kültürel dönüşümü de beraberinde getireceğini söyledi.

Karabağlar 2014 projeleri Haberi

Karabağlar 2014 projeleri



Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 5 yıl içinde değişen, dönüşen ve gelişen bir ilçe yaratacaklarının sözünü verdi. Selvitopu, ilçeye bir mobilyacılar sitesi kazandıracaklarını belirtti


Karabağlar Belediye Başkanı olarak 100 günü geride bırakan, çalışmaları ve projeleriyle Karabağlar'ı bir cazibe merkezi haline getirmeye çalışan Muhittin Selvitopu'nu ziyaret ettik. Selvitopu zor bir göreve geldiğinin farkında olduğunu belirterek 5 yıl içerisinde değişen, dönüşen ve gelişen bir ilçe yaratacaklarını ifade etti. Karabağlar'ın İzmir'in seçkin ilçelerinden biri olacağını ve Uzundere Rekreasyon Alanı'nın bir ay içinde tamamlanacağını vurgulayan Selvitopu, buranın özellikle ailelerin ilgisini çekeceğini söyledi. Karabağlar'ın Türkiye'deki bütün illeri temsil eden zengin bir yer olduğunu söyleyen Selvitopu, bu zenginliklerin değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca mobilyacılar için bir mobilyacılar sitesi yapmayı tasarladıklarını ifade eden Başkan, proje için uygun yer...