01 / 05 / 2024

karabağlar belediye meclisinde dönüşüm mü konuşuldu

karabağlar belediye meclisinde dönüşüm mü konuşuldu

Karabağlar'da muhtarlar bir araya geldi. Toplantıda en çok kentsel dönüşüm üzerinde duruldu. Muhtarlar kentsel dönüşüm konusunda mevcut yasada sıkıntılar olduğunu ve bu konuda belediyelere yetki devri yapılmasını istedi.

Belediye 19 adet daireyi satıyor! İzmir Karabağlar'da ev sahibi olma fırsatı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesinde yer alan 19 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Karabağlar'daki dairelerin fiyatları ne kadar? 

Karabağlar Belediyesi 3 konut satacak! İzmir'in göbeğinde 1.5 milyon TL'ye konut fırsatı!

Karabağlar Belediye Başkanlığı, İzmir Karabağlar'da yer alan 3 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış fiyatları 1 milyon 500 bin TL'den başlıyor. 

İzmir Karabağlar'da 31 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere müjde! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 31 adet konutu satıyor. Peki İzmir Karabağlar'da yer alan meskenlerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

İzmir Karabağlar'da üniversite arazisi tartışması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, tamamının İzmir Demokrasi Üniversitesi'ne ayrılmasını istedikleri Uzundere'deki 80 hektarlık alanın 42 hektarına, konut yapılmak istendiğini söyleyerek, "Askı sürecinde değerlendirmemizi yapıp, itiraz edip etmeyeceğimize karar vereceğiz" dedi.

Karabağlar Belediyesi'nden TOKİ'nin Uzundere'deki konut ihalesine tepki! 

İzmir Karabağlar Belediye Başkanı, Muhittin Selvitopu, TOKİ'nin Uzundere'deki konut inşası için ihaleye çıkmasına tepki gösterdi.

Muhittin Selvitopu: Karabağlar'da sağlık binalar yapılacak!

İzmir Karabağlar Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında konuşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, ilçede sağlıklı binalar yapılmasını hedeflediklerini belirtti.

Karabağlar dönüşecek ve yenilenecek!

Karabağlar Belediyesi’nin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planı, belediye meclisinde oy birliğiyle kabul edildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, “Hedefimiz modern bir Karabağlar yaratmak” dedi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm uyarısı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yarısından fazlası konuta ayrılan Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının Demokrasi Üniversitesi’ne tahsis edilmesi durumunda, yaptıkları yurt binasını üniversitenin kullanımına açacaklarını söyledi.

Karabağlar'da imar ve kentleşme sorunu çözülecek!

AK Parti Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Demir, yerel seçimde Karabağlar'da bir değişim yaşanması gerektiğinin altını çizdi.

Karabağlar Belediyesi'nin imar planlaması meclisten geçti!

Karabağlar Belediyesi Ocak Ayı Meclis Toplantısı, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Başkanlığı’nda yapıldı. Mecliste 4. Etap İmar Planı uygulamaları da meclis üyeleri tarafından “oy birliği” ile geçerek planlama ile ilgili çalışmalar tamamlandı.

Karabağlar'da 30 yıllık imar sorunu bitti!

Karabağlar Bahçelievler Mahallesi’nin yaklaşık 30 yıldır devam eden parselasyon sorunu Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nun girişimleriyle son buldu. 

karabağlar belediye meclisinde dönüşüm mü konuşuldu Haberi

karabağlar belediye meclisinde dönüşüm mü konuşuldu

Karabağlar Belediye Meclisi Mayıs ayı oturumunda AK Parti'li İmet Tunç'un gündeme getirdiği Uzundere Rekreasyon Alanı'nın tamamlanması ile ilgili Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'dan muhtarlar toplantısında bir açıklama geldi. 3 ayda bir muhtarlarla buluşan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Karabağlar'ın en önemli projelerinden biri olan Uzundere Rekreasyon Alanı projesinin bu ay sonunda tamamlanacağını duyurdu. 


Mayıs ayı toplantısında AK Parti'li Tunç'tan, "Rekreasyon alanını unutturup kendinize mi mal etmek istiyorsunuz?" eleştirisi gelmişti. Belirli periyotlarda düzenlenen muhtar toplantılarının üçüncüsü Karabağlar Belediyesi meclis salonunda başladı. Toplantılar Ramazan ayı nedeniyle 2 toplantı halinde yapılacak ve önümüzdeki muhtar buluşmalarının ise yine bölgesel olarak düzenlenecek. 


KENTSEL DÖNÜŞÜM ÜZERİNDE DURULDU 

Toplantıda söz alan muhtarların çalışma anlamında belediye birimlerinin vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettikleri konuşmalarda, en çok kentsel dönüşüm üzerinde duruldu....