09 / 05 / 2024

Karabağlar kent meydanı

Karabağlar kent meydanı

İzmir'in 480 bin kişilik nüfusuyla en kalabalık ilçesi olan Karabağlar, yıllar sonra bir kent meydanına kavuşacak.

Bursa'da Kent Meydanı’ndaki plansız yapılar yıkılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Kent Meydanı’nın doğu cephesinde plansız yapılaşma sebebiyle görüntü kirliliğine neden olan ve ağırlıklı olarak telefoncuların olduğu alanda yıkım çalışmalarına başladı. 

Bucak'ta kent meydanı projesi halka soruldu!

Burdur'un Bucak ilçesinde uygulamaya konulmak istenen Kent Meydanı Yayalaştırma Kentsel Tasarım Projesi için halkın görüşü alındı. Belediye tarafından yapılan halk oylamasında vatandaşların yüzde 72'si evet oyu kullandı.

Karabağlar'da konut ihtiyacı yok!

Kent Konseyi'nin genel kurulan katılan Başkan Selvitopu, Karabağlar'da yeni konut alanlarına ihtiyaç olmadığını söyleyerek, boş alanları imara açıp yeni binalar yapmanın doğru olmadığını savundu.

Karabağlar'da imar planları hayata geçiriliyor!

Karabağlar Belediyesi’nin daha sağlıklı bir kent oluşturmak adına etap etap yenilediği imar planları hayata geçirilmeye başlandı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi yeni kent meydanı inşa ediyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sosyal, kültürel ve ticari amaçlarla kullanması için Kayapınar ilçesinde yepyeni bir kent meydanı inşa edecek.

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Karabağlar'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, inşaat çalışmasının yapıldığı alanda, yağmur nedeniyle çöken yolun onarımı için çalışma başlatıldı.

Karabağlar kent meydanına kavuşuyor!

İzmir'in 480 bin kişilik nüfusuyla en kalabalık ilçesi olan Karabağlar, yıllar sonra bir kent meydanına kavuşacak.

Adana Kent Meydanı için ilk kazma vuruldu!

Adana'nın kanayan yarası olan Saydam Caddesi ve Obalar Caddesi'nin trafik sorununu çözecek, Balıkçılar Pazarı'na yeni bir çehre kazandıracak Adana Kent Meydanı (Barış ve Demokrasi Meydanı) için ilk kazma vuruldu.

Van'da kent meydanı yapılacak mı?

Van’ın meydan eksikliği kentte sıkıntı oluşturmaya devam ediyor. Bölge halkı, şu an bir kent meydanına ihtiyaçları olduğunu belirtti.

Konyaaltı Kent Meydanı kaçak yapıların işgali altında!

Konyaaltı Kent Meydanı’ndaki bazı işletmeler neredeyse 100 katı büyüdü. Meydan kaçak, ruhsatsız ve imara aykırı bazı yapılarla adeta işgal altında.

Bursa Kent Meydanı'nda metruk yapılar yıkılıyor!

A Gazete köşe yazarı olan Kemal Cankaya, Bursa'daki kentsel projeleri, çarpık yapılaşmayı, yatırım ve projeleri anlattı. Cankaya, Kent Meydanı'nda metruk yapıların yıkıldığını belirtti.

Karabağlar kent meydanı Haberi

Karabağlar kent meydanı

İzmir'in 480 bin kişilik nüfusuyla en kalabalık ilçesi olan Karabağlar, yıllar sonra bir kent meydanına kavuşacak.  Belediyenin söz konusu meydan projesi için Vatan mahallesindeki Karabağlar Belediyesi İhsan Alyanak Spor Salonu ile Maliyeciler Mahallesi 9200 Sokak arasındaki boş araziyi düşündüğü öğrenildi. Projenin imar planlarının Büyükşehir Belediye Meclisi'nden geçtiği kaydedilirken, ilçeye yapılması planlanan dev meydan projesiyle ilgili çalışmaların sürdüğü bildirildi. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Karabağlar'a kimlik kazandıracak projelerin peşinde olacağım. Bu projeler Karabağlar kentinin geleceğine yön verecek" dedi.



Yeni...