17 / 05 / 2024

karabağlar Kent Tasarım Atölyesi

karabağlar Kent Tasarım Atölyesi

Karabağlar Belediyesi, Kent Tasarım Atölyesi'ni (KETA) kurdu. Atölyenin ilk toplantısına katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, " Gençlerin görüş ve önerileri bu atölyelerde tartışılacak " dedi

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı? Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu nasıl sorgulanır?

TOKİ Ankara 26.06.2022 kura sonuçları açıklandı mı ve TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi 26 Haziran kura sonucu ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Karabağlar'daki dönüşüm için bakanlıktan izin çıktı!

Karabağlar Belediyesi'nce yürütülen kentsel dönüşüm projesi için merakla beklenen izin çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’ndan riskli alan olarak belirlenen 106 hektarlık alan için izin verdi.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

İzmir Karabağlar'da kentsel dönüşüm tartışması!

Karabağlar Belediye Meclisi’nde, Büyükşehir'in Uzundere Mahallesi’nde sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmasıyla ilgili tartışma çıktı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu dönüşümle ilgili birlik olma çağrısında bulundu.

Muhittin Selvitopu'ndan Karabağlar kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Bölgedeki kentsel dönüşüm sürecinin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yetkisinde olduğuna dikkat çeken Selvitopu, dönüşüm ile ilgili süreci anlattı...

İBB’nin Taksim Meydanı tasarım yarışmasının sonuçları belli oldu!

İBB, 142 projenin değerlendirildiği Taksim ve çevresi için gerçekleştirilen tasarım yarışmasının sonuçlarını açıkladı. Kazanan 3 projenin yakında halk oylamasına sunulacağı açıklandı. İBB Kültür Varlıkları Daire Başkanı Mahir Polat, "Taksim'i hak ettiği şekilde şehre tekrar kazandıracağız" dedi.

TOKİ'den İzmir Karabağlar'a okul müjdesi!

İzmir İli Karabağlar İlçesi Duğrallar 32 Derslikli Okul, Vali Nevzat Ayaz 32 Derslikli Okul ve Konak İlçesi Başöğretmen 32 Derslikli Okul ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm uyarısı!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yarısından fazlası konuta ayrılan Uzundere’deki 80 hektarlık alanın tamamının Demokrasi Üniversitesi’ne tahsis edilmesi durumunda, yaptıkları yurt binasını üniversitenin kullanımına açacaklarını söyledi.

Karabağlar'ın kentsel dönüşüm revizyon planları iptal edildi' iddiası!

AK Parti Karabağlar Grup Başkan vekili Fikret Mısırlı, Karabağlar meclis üyelerinin bir kısmının kentsel dönüşüm revizyon planlarının iptali için dilekçe yazdıklarını iddia etti. 

Karabağlar'ın mülkiyet sorunu imar affıyla çözülüyor!

Karabağlar'da kentsel dönüşüm kapsamına alanına bölgenin tapu ve mülkiyet sorunu imar affı kapsamında çözülecek.

Karabağlar’a kentsel dönüşüm müjdesi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, Karabağlar'da yaşayan vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldi. Şengül, Karabağlar'a kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm planlarına itiraz!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına bölge halkından yine itiraz geldi. Vatandaşlar imar planlarının iptalini talep etti.

Karabağlar'da kentsel dönüşüm ısrarı!

İzmir'in Karabağlar bölgesinde kentsel dönüşüm projesinin ikinci etabı vatandaşların itirazlarına rağmen devam ediyor.

karabağlar Kent Tasarım Atölyesi Haberi

karabağlar Kent Tasarım Atölyesi


Karabağlar Belediyesi, "Yeni Bir Kent Tasarımı İçin Projeler Üretiyoruz" sloganıyla yola çıkarak Kent Tasarım Atölyesi'ni (KETA) kurdu. Atölyenin ilk toplantısına katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, "Gençlerin görüş ve önerileri bu atölyelerde tartışılacak.


Bunlar bizim çalışmalarımıza da yön verecek. Kent Tasarım Atölyesi, demokratik, çağdaş anlayış içinde hayata geçecek. Sizler de söz sahibi olacaksınız" dedi. Kentsel dönüşüm ile ilgili de gençlere bilgi veren Selvitopu, temel felsefelerinin orada süre gelen yaşamların dönüşüm sonrasında da aynı yerde sürdürülmesini sağlamak olduğunu ifade ederek, "Vatandaşları ranta kurban etmeyeceğiz. Bu ranttan insanlar ve kamu yararlanacak" diye konuştu.



Yeni...