15 / 05 / 2024

karabağlara bağlı semtler

karabağlara bağlı semtler

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu yaptığı açıklamada " Karabağlar'da bir kent kimliği sorunu var. Mesela insanlar Karabağlar'da oturuyorum demiyor. Bozyaka'da, Hatay'da veya Eskiizmir'de oturuyorum diyor" dedi

TOKİ'nin yüzde 25 indirim kampanyası 24 Nisan’da başlıyor! Ev, iş yeri, arsa alanlara müjde! Hemen detaylara bakın!

TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara son dakika müjdesi geldi. TOKİ'nin 2023 indirim kampanyası bu tarihte resmen başlıyor. 

''Elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcılara ''elinizdeki altınları sakın bozdurmayın'' uyarısında bulunarak düşebilecekleri tuzakları açıkladı. İşte tuzak burada başlıyor! Hemen bakın!

İzmir'in 14 mahallesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in Karabağlar ilçesine bağlı 14 mahalle için kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. 

NCadde Ateş Corner'da teslimler başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özyurtlar Holding’in öğrencilere yepyeni bir yaşam konsepti sunduğu, yatırımcılara kazançlı bir yatırımın kapılarını araladığı ‘NCadde Ateş Corner’da teslimler başlıyor.

'Dolar 10 TL olacak'çılar yatırımcılara nasıl zarar veriyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci "Dolar 10 TL olacak'çılar yatırımcılara nasıl zarar veriyor?" başlıklı yazıyı kaleme aldı. İşte Kireçci'nin dolar yatırımı ile ilgili yazısı...

Bakanlığa bağlı sosyal tesis sayısı mecliste!

2016-2019 yılları arasında Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşlara ait sosyal tesislerden satılan ya da kiralananlara dair veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Ruhsatsız ve imara aykırı binlerce yapıyı ilgilendiren İmar Barışı için başvurular devam ederken, Yapı Kayıt Belgesi almak isteyen vatandaşlara da bankalar yardım eli uzattı. Peki düşük faizli imar barışı kredisi başvuruları ne zaman başlıyor?

Yabancılara vatandaşlık hakkı fırsata çevrilmeli!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, inşaat ve gayrimenkul sektörünün, yabancılara vatandaşlık hakkı verilmesini fırsata çevirmesi gerektiğini söyledi.

Yabancılara vatandaşlık verilmesi çok yerinde bir karar!

Resmi Gazete'de yayınlanan yabancılara vatandaşlık verilmesi hakkındaki yasayla ilgili Özak GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık görüşlerini açıkladı.

TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli başvuruları yarın başlıyor!

Zonguldak Devrek projesi dahilinde emekli vatandaşlara özel üretilecek olan 324 konut kuralı satışa çıkıyor. TOKİ Zonguldak Çaydeğirmeni Emekli başvuruları yarın başlıyor.

Ankara Bağlıca'ya Engelsiz Yaşam Merkezi inşa ediliyor!

Bağlıca'da kurulan Türkiye'nin en kapsamlı ve en modern tesisi 5 ayrı bloktan oluşacak ve engelli vatandaşlara yönelik birçok hizmet verilecek.

TOKİ Malatya Merkez'de 6 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor!

TOKİ Malatya Merkez'de 6 adet konut engelli vatandaşlara satılıyor. Daire fiyatlarının 73 bin 309 TL'den başladığı projede 8 bin 797 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları' nda daireler 170 bin TL' den başlıyor!

Hasbağ İnşaat tarafından yükselen İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları toplam 112 daireden oluşuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Ataşehir Karabağ City Konutları'nda daireler 170 bin TL' den başlıyor.

karabağlara bağlı semtler Haberi

karabağlara bağlı semtler


Sosyal Demokrasi Derneği Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu makamında ziyaret etti. Dernek Başkanı Cengiz Onur eğitim, kültür ve sosyal alanda birlikte çalışmalar yapmak istediklerini dile getirdi. Derneklerle ortak çalışmalar yapmaktan mutluluk duyacağını belirten Başkan Selvitopu ise, İzmir'in en büyük ilçesi Karabağlar'da çok sayıda dernek olduğunu ve bu derneklerin bir araya gelerek ortak sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeleri gerektiğini söyledi. Selvitopu "Karabağlar'da bir kent kimliği sorunu var. Mesela insanlar Karabağlar'da oturuyorum demiyor. Bozyaka'da, Hatay'da veya Eskiizmir'de oturuyorum diyor. Ne yazık ki kentlilik bilinci yeterli değil. Karabağlar'ın kent kimliği yok" dedi. 



Yeni...