12 / 05 / 2024

karabaşlar Herkes için Mimarlık Atölyesi

karabaşlar Herkes için Mimarlık Atölyesi

Karabaşlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA). vatandaşların projelerden haberdar olması, çalışmalara katkı koyması ve daha iyi kent yapısı oluşturulması amacıyla "Herkes için Mimarlık Atölyesi" adlı eğitime başladı.

1 Eylül'den beri 64 bin kiracı ve kiralayan arabuluculukla anlaştı! Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, kira anlaşmazlıklarındaki arabuluculuk uygulaması ile ilgili rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. Peki bu zamana kadar kaç ev sahibi ile kiracı uzlaştı? Vatandaşlar arabuluculuk için ne diyor? 

İhlas Gayrimenkul Avcılar projesi için düğmeye bastı! Firuzköy'e yeni proje geliyor!

İhlas Gayrimenkul, İstanbul Avcılar Firuzköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Şirketten konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İşte ayrıntılar...

Altın için saat verildi! Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Altın fiyatları bugün de gündemdeki yerini koruyor. Son dönemlerde yurt dışında yaşanan gelişmelerle yön bulan altın fiyatları için bugün saat verildi.  Yatırımcılar pusuya yattı! Herkes bu rakama hazır olsun!

Ne altın ne de dolar... Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Milyonlarca kişi paralarını enflasyona karşı korumak için çeşitli yatırım araçlarına yöneldi. Nisan ayında en çok buna yatırım yapanlar kazandı. Ne altın ne de dolar...Herkes yatırım için ilk onu tercih etti! Buna yatırım yapan servetine servet ekledi!

Stresli bir süreçten keyifli taşınma deneyimi için 10 Adım!

Taşınma süreci herkes için stresli bir deneyim olabilir. Ancak doğru planlama ve hazırlık ile bu süreci keyifli hale getirebilirsiniz. İşte size 10 adımda sorunsuz bir taşınma için ipuçları...

Mükemmel sonuçlar almak için bu ütüye güvenin! 23 Ocak 2023 fiyat listesi

Her zaman mükemmel sonuç almak için sizi asla yarı yolda bırakmayan bir ütünüz olmalıdır. İşte Philips Dst5020 Buharlı Ütü tam sizlik.

Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Altın Kahini İslam Memiş ağzından kaçırdı! Herkes kemerlerini bağlasın

Gram altın bugün 1190 liraya kadar yükseldi. Yatırımcılar gram altın için bir sonraki seviyeyi merak ederken Altın Kahini İslam Memiş, ağzından kaçırdı. Gram altın için şimdi bu rakam konuşuluyor! Herkes kemerlerini bağlasın...

 Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı! 

Nvidia'nın RTX 40-serisi dizüstü bilgisayarlara geliyor ve önceki beklentilerin aksine, yeni seri herkes için bir şeyler içeriyor.

''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen İslam Memiş, gümüş için açık net konuştu! Herkesin ağzı açık kaldı

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, düşüşe geçen gümüş için bu sefer açık net ifadeler kullandı. ''Yapmayan herkes çok pişman olacak'' diyen Memiş, yatırımcıları uyardı. 

Satış için tapuda hangi evraklar gerekir?

Tapu işlemleri belli başlı evrakların tam olması gerekir. Bu yüzden vatandaşlar, Satış için tapuda hangi evraklar gerekir? şeklinde sorular sormaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

Bir günde ev sahibi olmak isteyenler için en uygun prefabrik evler! İşte, 29 Eylül 2022 fiyat listesi..

Ev almak isteyen herkes için alabileceğiniz en uygun fiyatlı ev seçeneği olan prefabriklerde uygun fiyatlar sizi bekliyor. Ebat olarak 1+1, 2+1, iki katlı, balkonlu ve daha birçok seçeneği bulunan prefabrik evlerin 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hediye seçmek sizin için problemse bu haberi mutlaka okuyun! 8 Eylül 2022 Konyalı Saat fiyat listesi..

Hediye seçmek hepimiz için çok karmaşık bir iş. Ama konyalı saatte herkes için, her zevke uygun saat var. Şu anda büyük bir indirimin var olduğu Konyalı Saat’de birçok ürün çok uygun fiyatıyla satışta. Işte 8 Eylül 2022 Konyalı Saat fiyat listesi...

Avrupalılar kış için ülkeleri terk ediyor! Türkiye ilk tercihleri olacak!

Rusya ve Avrupa arasında yaşanan kriz nedeniyle artan enerji fiyatları Avrupalıları kış turizmine itiyor… Türkiye’nin Avrupalılar için ilk tercih olması bekleniyor.

karabaşlar Herkes için Mimarlık Atölyesi Haberi

karabaşlar Herkes için Mimarlık Atölyesi

Karabaşlar Belediyesi Kent Tasarım Atölyesi (KETA) vatandaşların projelerden haberdar olması, çalışmalara katkı koyması ve daha iyi kent yapısı oluşturulması amacıyla "Herkes için Mimarlık Atölyesi" adlı eğitime başladı. Bu kapsamda. Herkes İçin Mimarlık Derneği Proje Koordinatörü H.Cenk Dereli, gençlerle buluştu. Dereli, "Amacımız, sosyal sorunlara mimarlık bağlamında çözümler üretmek"...