21 / 05 / 2024

Karabük arsa kavgası

Karabük arsa kavgası

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında arazi kavgası çıktı. Olay sonucunda, yeğen Recep Yarar hayatını kaybederken eşi ise yaralandı.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Karabük Belediyesi arsa ve iş yerlerini satıyor! 850 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Karabük Belediyesi, Karabük ili, Merkez ilçesi, Bayır ve 5000 Evler Bahçelievler mahallelerinde yer alan 3 iş yeri ile 1 arsayı satıyor. İşte arsa ve iş yerlerinin fiyatları...

Karabük'te arazi kavgası:2 ölü!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavgada 2 kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı. 

Karabük’te arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında arazi kavgası çıktı. Olay sonucunda, yeğen Recep Yarar hayatını kaybederken eşi ise yaralandı.

Karabük'te 22.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Karabük Belediyesi, Bayır Mahallesi'nde yer alan 2 arsa ihale ile satılıyor. İhale 31 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Karabük Bulak Köyü'nde 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Karabük Merkez'de Bulak Köyü'ndeki arsasını satıyor. Arsa için ihale, 12 Temmuz'da gerçekleşecek..

Karabük'te Milli Emlak'tan 4.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Karabük'ün Merkez İlçesi Bulak Köyü'ndeki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 837 bin TL olarak belirlendi.

Karabük'te kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Yenişehir Mahallesi'nde bulunan arsa üzerinde kat karşılığı inşaat yaptıracak. Taşınmazın tahmini bedeli 3 milyon 746 bin 800 TL olarak belirlendi.

Karabük Öğlebeli'de 2.8 milyon TL'ye satılık 2 adet bina ve arsası!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Öğlebeli Mahallesi'nde yer alan 6 bin 729,21 metrekare alana sahip iki adet bina ve arsasını 2 milyon 877 bin 752 TL bedelle satıyor...

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptğı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin faaliyet raporunu yayınladı.

Karabük'e modern SGK Binası yapılacak!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İI Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İI binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu.

Kardemir Karabük Demir Çelik yönetim kurulu komitelerini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir çelik yönetim kurulu komitelerini yayınladı.

Kardemir Karabük Çelik yatırım kredisi finansmanı imzalandı!

Kardemir Karabük Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Çelik Sanayi yatırım kredisi finansmanı imzalandı.

Karabük arsa kavgası Haberi

Karabük arsa kavgası

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında arazi kavgası çıktı. Amcası tarafından boynunda av tüfeği ile vurularak yaralanan Recep Yarar olay yerine hayatını kaybederken, eşi ise yaralandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Eskipazar ilçesine bağlı Çandırlar köyünde sabah saatlerinde meydana gelen olayda, Recep Yarar (33) evinin önünde çalıştığı sırada yanına gelen amcası Necati Yarar ile arazi yüzünden tartıştı. 

Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda amca Necati Yarar yanında getirdiği av tüfeği ile yeğeni Recep Yarar’ı boynundan eşi Yasemin Yarar’ı ise sırtından vurup yaraladı. Olay yerine çok sayıda 112 ve Jandarma ekibi sevk edildi. 

Ssağlık ekiplerince yapılan incelemede Recep Yarar’ın hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı olan eşi Yasemin Yarar ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne...