28 / 04 / 2024

Karabük Eskipazar emniyet binası ihale

Karabük Eskipazar emniyet binası ihale

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

Karabük Eskipazar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Karabük ili, Eskipazar ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük’te arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında arazi kavgası çıktı. Olay sonucunda, yeğen Recep Yarar hayatını kaybederken eşi ise yaralandı.

Karabük Eskipazar'da 51.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları 10 dakikada satıldı!

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulan TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları'nda 45 ev 10 dakikada satıldı.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap'ta toplam 45 adet daire yer alıyor. TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları başladı.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları!

Karabük-Eskipazar 2. Etap Toplu Konut Uygulaması kapsamında inşa edilen toplam 45 adet konut açık satışa sunuluyor. Peki, TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları ne zaman başlayacak?

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Karabük Eskipazar Emniyet Müdürlüğü inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük Eskipazar ilçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaat ihalesi 25 Mayıs'ta!

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 25 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

Karabük Eskipazar emniyet binası ihale Haberi

Karabük Eskipazar emniyet binası ihale

TOKİ Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.


İhale İlanı;

Karabük Eskipazar İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İkmal İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır. 

İhale Kayıt Numarası: 2016/277576  

1-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu yapım işinin

a) Niteliği, türü ve miktarı: Konvansiyonel Kalıp Sistemiyle 1 Adet Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası ve Nizamiye Binası, 2 Adet Nöbetçi Kulubesi İle Altyapı ve...