11 / 05 / 2024

karabük hastane yaya köprüsü ne aşamada

karabük hastane yaya köprüsü ne aşamada

Karabük Belediyesi tarafından vatandaşların ulaşmakta güçlük çektiği hastane ile Kurtuluş, Yeşil, Öğlebeli, Kapullu ve Esentepe Mahallesi arasındaki derenin üzerine yapılmaya başlanan yaya köprüsünde sona yaklaşıldı....

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Karabük'ün yolları yenileniyor!

Karabük Belediyesi,mahallelerdeki sokakları sıcak asfaltla kaplayarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getiriyor. Belediye şuanda 5000 Evler Mahallesinde geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Karabük'e yeni köprü!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan, Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesini birbirine bağlayan yaya köprüsü törenle hizmete açıldı. Açılışa Kayabaşı ve Hürriyet Mahallesi halkı yoğun ilgi gösterdi.

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize hizmet alımı ihalesi 31 Ekim'de!

TOKİ Karabük, Giresun, Kırıkkale ve Rize İllerinde Zemin Etüd Raporlarının Hazırlanması Hizmet Alımı İşi hizmet alımı 31 Ekim 2014'te açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Karabüklüler Vakfına bağış yaptı.

Karabük'teki kolonu çatlayan bina yıkılacak!

Karabük'te, bir kolonunda çatlak oluşunca boşaltılan 4 katlı apartmanın yıkılması kararlaştırıldı. Apartmanın kolonundaki çatlağı fark eden bina sakinleri, durumu ilgililere bildirmiş, binayı inceleyen ekipler, yıkılma tehlikesine karşı binadaki 9 daireyi

Mimarlar Karabük'te inceleme yaptı!

KARABÜK Oda yönet kilerinin tehdit edilmesine tepkili olan MimaHar Odası Ankara Şube yönetimi Karabüke destek açıklaması ve inceleme yapmaya Karabük Revizyon imar planının İptalinin andından Oda yöneticilerinin basın yoluyla tehdit edildi.

Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir yatırım kredisi anlaşması yaptı.

Karabük Belediye Başkanı, imar planı ile ilgili konuştu!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Revizyon İmar Planı'nın iptaline ilişkin, "İtirazlarda doğrular var ama saptırma da var. Biz vatandaşımızın bir ev sahibi olması için uğraşıyoruz" dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 177 adet konut inşa edecek!

Karabük İli Eskipazar İlçesi 2 Etap 177 Adet Konut, 1`er Adet Camii ve Büfe İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Karabük'te imar planı protestosu!

Mahkeme kararıyla iptal edilen Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle mağdur olduklarını iddia eden Ergenekon Mahallesi sakinleri, durumu protesto etti. Karabük Revizyon İmar Planı nedeniyle 154 hanenin mağdur olduğunu belirtiliyor.

karabük hastane yaya köprüsü ne aşamada Haberi

karabük hastane yaya köprüsü ne aşamada

Kurtuluş, Yeşil,  Öğlebeli, Kapullu ve Esentepe Mahallesi sakinlerinin, KBÜ Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kolay ulaşımını sağlamak amacıyla belediyenin çelik konstrüksiyonla yaklaşık 40 metre derinlikteki dere yatağının üzerine 2 ay önce yapmaya başladığı 135 metre uzunluğundaki asma köprünün yüzde 95'i tamamlandı. 


Belediye Başkanı Rafet Vergili, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 5 mahallede oturan vatandaşların hastaneye ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla yaya köprüsü yaptıklarını söyledi.


Başka mahallelere dikey ve yatay asansör, yürüyen merpen projelerini hayata geçirdiklerini anlatan Vergili, "Köprünün ana gövdesi ve ayaklarının montajı tamamlandı. Çevre düzenlemesi ve ışıklandırma işlemleri var. Ufak tefek de montajlar var. Yaya köprüsü, Karabük için önemli bir kazanç olacak" diye konuştu. 


Esentepe Mahallesi sakinlerinden Cemil Can ise köprüyü Avrupa'yı Asya'ya bağlayan köprüden daha önemli bulduğunu söyledi.


Hastaneye gitmek isteyenlerin artık dolmuş kullanmadan...