28 / 08 / 2024

Karabük Huzurlu Kampüs

Karabük Huzurlu Kampüs

Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, Karabük’te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları

Payas, Karabük, İzmir ve İstanbul demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde. Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Peki Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

Dünyadaki en değerli beş şirketten biri olan Amazon, 2017 yılında 2'nci genel müdürlük kampüsü için yer arayışında olduğunu duyurdu. Uzun süren değerlendirmeler ardından kampüs için Washington seçildi. Peki Amazon, ikinci genel müdürlük kampüsünü neden Washington'da yapıyor?

İHÜ'yü 'Kampüs Üniversite' kimliğine kavuşturan külliye inşaatı bitti! Yarın açılıyor!

İbn Haldun Üniversitesi'ni teknolojik imkanlarla donatılan modern fakülte binaları ve derslikleri, kongre ve konferans salonları, yurtları, kütüphanesi, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla "kampüs üniversitesi" hüviyetine kavuşturan külliye yarın günü hizmete açılacak. 

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Karabük'te inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları kaldırıldı!

Karabük Valiliği, perakende satış yapan iş yerleriyle ilgili kısıtlamaların kaldırıldığını açıkladıç Karara göre, Karabük'te yer alan inşaat malzemesi ve emlak işletmelerinin kısıtlamaları da kaldırıldı...

Apple Austin’de 1 milyar dolarlık yeni kampüs inşa ediyor!

Teknoloji devi Apple Inc. Teksas, Austin’de yaklaşık 278 bin metrekare büyüklüğünde yeni bir kampüs inşaatına başladığını açıkladı. 1 milyar dolar yatırım bedeli ile hayata geçirilecek kampüs, 2022'de açılacak...

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

Türkiye'nin 3'üncü büyük şehir hastanesi olacak İzmir Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde sona yaklaşılıyor. Projenin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı.

Çuhadaroğlu'ndan Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü için 20 milyon TL'lik imza!

Çuhadaroğlu Alüminyum ile Ankara'da yerleşik olan GAMA Türkerler Kocaeli Adi Ortaklığı arasında Kamu Özel İşbirliği Modeli ile ihale edilen Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü'nün Yapım İşleri Projesi kapsamında 20 milyon 21 bin 245 TL'lik sözleşme imzalandı...

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü'nün açılışı ertelendi!

Kocaeli Körfez Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında gösterilen Körfez Kampüsü projesinin açılışı hava muhalefeti nedeniyle ileri bir tarihe alındı. 

Kahramanmaraş Nuri Pakdil Kültür Kampüsü tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nuri Pakdil Kültür Kampüsü'nü tamamlıyor.

Kocaeli Üniversitesi Körfez Kampüsü 15 Ekim'de teslim edilecek!

Kocaeli Körfez Belediyesi tarafından inşaatı devam eden Körfez Kampüs binasında sona gelindi. Bina, 15 Ekim'de Kocaeli Üniversitesi’ne teslim edilecek.

Karabük Huzurlu Kampüs Haberi

Karabük Huzurlu Kampüs

2009 yılından bu yana Anadolu’da binlerce konuta imza atan, en son İstanbul Beylikdüzü’nde geliştirdiği 500 konut ve 27 ticari üniteden oluşan Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat,  Karabük’te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdi. 


Kamu Kurum çalışanları ve öğrencilerin yanı sıra konut alıcılarına da büyük avantaj sağlayan projede 136 daire ile 5 ticari ünite bulunuyor.

BAYRAM BIYIKLI; “HUZURLU KAMPÜS KARABÜKTE KİRALAR  850 TL”

Farklı bir konseptte proje geliştirdiklerini belirten Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı; “Huzurlu İnşaat giderek büyüyor. Büyümemize imkan veren devletimize ve milletimize teşekkür ederiz. Firma olarak Bostancı, Güneşli ve Beylikdüzü’nde yeni projelerimizi yakın zamanda hayata geçireceğiz. Anadolu’da Huzurlu Kampüs projelerimizle devlet memurlarımıza, üniversite öğrencilerimizin yanı sıra bölge halkına emsalsiz yatırım fırsatı sunuyoruz. Karabük  Huzurlu Kampüs...