01 / 07 / 2024

karabük karagöl çalışmaları

karabük karagöl çalışmaları

Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu. Vali Küçük, Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade etti...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi! Çalışmalar başladı, refah payı, seyyanen zam...

Milyonlarca emekliyi kapsayan maaş iyileştirme çalışmaları başladı. 7 bin 500 TL maaş alan emeklilere yüzde 37.76'lık zam sürprizi geldi. İşte emekli maaş zammına ilişkin tüm detaylar...

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

TOKİ'den ev almak için kredi çekenlere kötü haber! Çalışmalar durduruldu

TOKİ'den ev almak için kredi çekerek borca giren hak sahipleri 2 yıl önce anahtar teslim edileceği söylenen konutlarını alamadı. TOKİ'nin inşaat yaptığı alanda zemin kayması tespit edildiği iddia edildi çalışmalar durduruldu ev bekleyen hak sahipleri mağdur oldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor!

Tamamlandığında  dünyanın en büyük orta açıklıklı asma köprüsü unvanına sahip olacak 1915 Çanakkale Köprüsü'nde son çalışmalar yapılıyor. 

Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmı tamamlandı!

Rize Valisi Kemal Çeber yaptığı açıklamada Rize-Artvin Havalimanı'ndaki altyapı çalışmalarının yüzde 90'lık kısmının tamamlandığını söyledi.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Kemal Kılıçdaroğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir ve il belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarını masaya yatırdı.

Türk Kızılay'dan Marmara Depremi'nin 21. yılına özel farkındalık çalışmaları!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde gerçekleştirilecek farkındalık çalışmalarıyla hem kaybedilen canların unutulmadığı gösterilecek hem de afetlere hazırlıklı ve dirençli bir toplum olma zorunluluğuna da dikkat çekilecek.

Kemal Kılıçdaroğlu: Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, koronavirüs salgını sürecinde üzerlerinde büyük sorumluluk olan apartman görevlilerine teşekkürlerini iletti ve "Apartman görevlileri ile ilgili çok özel çalışmalarımız var" dedi...

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündeminde!

Asbest tespit edilen köylerle ilgili çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tarihi Carfi Köşkü'nde restorasyon çalışmaları başladı!

İzmir Tilkilik’teki tarihi Carfi Köşkü, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin restorasyon ve rekonstrüksiyon çalışmalarıyla yeniden ayağa kaldırılıyor...

karabük karagöl çalışmaları Haberi

karabük karagöl çalışmaları


Vali İzzettin Küçük, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen ve Nisan ayında tamamlanması hedeflenen Karagöl'de incelemelerde bulundu.


İncelemeleri sırasında Vali Küçük’e Ovacık Kaymakamı Bahattin Çelik, Ovacık Belediye Başkanı Hüseyin Denli, İl Genel Meclis Üyesi Recep Başdağ ve Ovacık İlçe Özel İdare Müdürü Proje Koordinatör Yardımcısı Talha Durum da eşlik ettiler.


Yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Bahattin Çelik’ten bilgiler alan Vali İzzettin Küçük, proje kapsamında yapılan düzenlemeyi beğendiğini ifade ederek, proje ekibine ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Proje kapsamında Seyir terası inşaatının devam ettiğini ifade eden Vali Küçük, Karagöl ile Seyir terasını birbirine bağlayan merpenlerin yapımının tamamlandığını söyledi.


Projenin Nisan ayında tamamlanmasıyla birlikte Karagöl’ün çok güzel bir görünüme kavuşacağını ifade eden Vali Küçük, yapılan çalışmaların turizme de katkısı olacağını söyledi.


Maraş...