16 / 05 / 2024

Karabük Merkez inşaat yapım işi

Karabük Merkez inşaat yapım işi

Karabük Türk Kızılayı Şube Başkanlığından: Karabük'te afet müdahale deposu inşaat yaptırılacak...

Küresel inşaat üretim raporu belli oldu! 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olacak!

Avrupa'daki iflas artışları devam ederken Türkiye'de inşaat sektöründe büyüme devam ediyor. Allianz Trade İnşaat Sektörü Risk raporuna göre; küresel inşaat üretiminin 2030'a kadar 15,5 trilyon dolar olması bekleniyor.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Mimarlık ve inşaat sektöründe yapay zeka devrimi!

Mimarlık ve inşaat sektörü, yapay zeka ile beraber teknolojik gelişmelerin getirdiği değişim rüzgarlarına kapıldı. Sektörün her aşamasında yer alan yapay zeka, projelerin planlanmasından, inşasında kadar büyük rol oynuyor.

Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat yeniden başladı! 

Kızılbük GYO, Sinpaş Marmaris Kızılbük projesinde inşaat faliyetlerine tekrar başlandığını açıkladı.  

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. W Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

TOKİ'den Karabük Merkez'e 339 konut! 2 bin 280 TL taksitle!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Karabük Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Merkez 2022 ucuz konut projesi...

İnşaat sektörüne bir iyi bir de kötü haber! Demir fiyatları 200 TL düştü fakat İstanbul'u teğet geçti!

İnşaat sektörüne son dakika gelişmesi olarak bir iyi bir de kötü haber var. İyi haber inşaat demirine 200 lira indirim geldi. Kötü haber ise demir fiyatlarındaki indirim sadece İzmir, Payas ve Karabük için geçerli. İstanbul'da demir fiyatları değişmedi...

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Karabük Merkez'de 39.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Merkez'de yer alan gayrimenkulü 39 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Karabük Merkez inşaat yapım işi Haberi

Karabük Merkez inşaat yapım işi


Karabük Merkez Hamzalar mevkiinde afet müdahale deposu inşaat yapım işi ihale edilecek. İhale 31 Temmuz 2013 tarihinde Karabük Türk Kızılayı Şb. Başkanlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için