06 / 05 / 2024

Karabük osb projeleri

Karabük osb projeleri

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yeni konut projeleri hayata geçirilmeye devam ediyor. TOKİ Karabük Belen Mahallesi'ne 1.114 konut inşa edecek.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

Karabük TOBB Endüstri Meslek Lisesi'nin inşaatı devam ediyor!

TOBB tarafından Karabük OSB alanına yapılacak olan Endüstri Meslek Lisesinin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve eski TSO Başkanı Sedat Namal olmak üzere herkese teşekkürlerini iletti

Karabük İhtisas OSB projesi bitti!

Karabük TSO Başkanı Tuncay Özcan, İsmetpaşa bölgesine yapılması planlanan ve 22 milyon metrekare alanı kapsayacak olan İhtisas Organize Sanayi Bölgesi projesinin bittiğini ve işin gerisi bürokrasiye kaldığını söyledi.

Karabük OSB yeni trafo merkezi faaliyete geçti!

Karabük OSB Müdürü Caner Özcan: " Bölgemizden hizmet alan sanayicinin enerji konusunda sıkıntı yaşamaması için birbirinden önemli çalışmalara imza attık. " dedi...

Karabük'e sevindirici karar!

Şehircilik ilkelerine aykırı bulunan Karabük Revizyon İmar Planı, Mimarlar Odası Ankara Subesi'nin açtığı dava sonucu iptal edildi. Planın dere yatağına çok katlı yapılaşma öngördüğü belirtiliyor.

Karabük'te belediyeden 117 aylığına kiralık 5 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı; kent meydanında bulunan 5 işyerini 117 aylığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 29 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15.00 ile 16.00 arasında yapılacak.

Kardemir Karabük'ün Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi.

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi SPK başvuru sonucunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin SPK başvuru sonucunu yayınladı.

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Karabük osb projeleri Haberi

Karabük osb projeleri

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük ilinde orman sınırları dışına çıkarılmış olan toplam 50 dönümlük arazinin Organize Sanayi Bölgesi'ne tahsis edileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Karabük OSB bitişiğinde bulunan toplam 50 dönümlük arazinin vasfını yitirdiği bildirilen açıklamada, "Taleplerimizi Bakanımıza, Genel Müdürümüze ilettik, onlar da çalışmalarını gerçekleştirdiler ve bugün itibarıyla sonuca ulaştık. Organize sanayimiz için önemli bir aşamaydı. Şimdi Orman Genel Müdürlüğümüzden kadastro çalışmalarıyla ilgili arkadaşlar alanda teknik çalışmaları tamamlayıp inşallah organize sanayimize tahsisini gerçekleştireceğiz. Bu gelişmenin Karabük sanayimizin hızla gelişen bölgesi olan organize sanayimize hayırlı olmasını diliyoruz." ifadeleri yer aldı.

5 ildeki bazı alanlar orman sınırları dışına...