21 / 05 / 2024

Karabük park

Karabük park

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Karabük Soğuksu'da TOKİ parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından Soğuksu Mahallesine yapılan Soğuksu TOKİ Parkı'nın açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, göreve geldikten sonra 7 yıl içerisinde Karabük'ün şeklini ellerinden geldiğince değiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Karabük'e yeni park ve mesire alanı!

Karabük Belediyesi, kent genelinde yeni park ve mesire alanları oluşturmaya başladı. Bu kapsamda belediye Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandıracaklarını belirtti.

Karabük Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı!

Karabük'te 310 bin metrekarelik alanda başlayan Kanyon Park projesinin ilk ayağı olan Kanyon Köprü inşaatının yüzde 70’i tamamlandı.

Karabük Belediyesi'nden 'Her Mahalleye Çocuk Parkı' projesi!

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, "Her Mahalleye Çocuk Parkı" projesi kapsamında Ergenekon Mahallesi'nde park yapımına başlandığını bildirdi. Vergili, gazetecilere yaptığı açıklamada, çocuk parklarına büyük önem verdiklerini belirtti.

Karabük Ergenekon Mahallesi'nde 3 Nisan Çocuk Parkı açıldı!

Karabük Belediyesi, şehrin görselliğine katkı sağlayacak ve aynı zamanda vatandaşların, özellikle çocukların sosyal alan eksiklerini giderecek çocuk parkları açmaya devam ediyor. Ergenekon Mahallesi 3 Nisan çocuk parkı da hizmete açıldı.

Karabük 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı açıldı!

Karabük Belediyesi tarafından yapılan 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi Parkı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Park açılış töreninde mahalle sakinleri adına bir konuşma yapan Mahalle Muhtarı Recep Çakıcı açılış konuşmasını yaptı.

Karabük'e sevindirici karar!

Şehircilik ilkelerine aykırı bulunan Karabük Revizyon İmar Planı, Mimarlar Odası Ankara Subesi'nin açtığı dava sonucu iptal edildi. Planın dere yatağına çok katlı yapılaşma öngördüğü belirtiliyor.

Karabük'te belediyeden 117 aylığına kiralık 5 işyeri!

Karabük Belediye Başkanlığı; kent meydanında bulunan 5 işyerini 117 aylığına kiraya çıkarıyor. İhaleleri 29 Eylül 2014 Pazartesi günü saat 15.00 ile 16.00 arasında yapılacak.

Kardemir Karabük'ün Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin Bedelsiz Sermaye Artırımı tescillendi.

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi SPK başvuru sonucunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin SPK başvuru sonucunu yayınladı.

Karabük'te yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu yapıldı!

Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ali Tunç, Karabük ve Safranbolu'da kentsel dönüşüm kapsamında yüzün üzerinde kira yardımı başvurusu aldıklarını ve bunları da sonuçlandırdıklarını söyledi...

Karabük Öğlebeli'de 2.8 milyon TL'ye satılık 2 adet bina ve arsası!

Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez Öğlebeli Mahallesi'nde yer alan 6 bin 729,21 metrekare alana sahip iki adet bina ve arsasını 2 milyon 877 bin 752 TL bedelle satıyor...

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptğı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin faaliyet raporunu yayınladı.

Karabük park Haberi

Karabük park

Karabük Belediyesi, yeni park ve mesire alanları da oluşturmaya devam ediyor.


Karabük halkına vakit geçirip, nefes alabilecekleri ortamlar oluşturan Karabük Belediyesi, yıllardır kullanılmayan ve bakımsız olan Fevzi Çakmak Mahallesi mevkiine mesire alanı ve park kazandırıyor. Yeniden düzenlemeye alınarak hazırlanan park ve mesire alanı insanların tekrar piknik alanı olarak kullanabileceği bir mekân haline...