30 / 04 / 2024

karabük seyir terası projesi nerede

karabük seyir terası projesi nerede

Yenice Belediyesi tarafından Köykent ve Çıra Pazarı kompleks projelerinin ana damarı niteliğindeki seyir terasında çalışmalara başlıyor. Belediye Başkanı Zeki Çaylı, ilk planda arazide zemin düzeltme çalışmalarının yapılacağını belirtti...

İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları başlıyor! İstanbul Havalimanı seyir terasına nasıl çıkılır?

İstanbul Havalimanı İşletmecisi İGA, geçen sene açılışı gerçekleştirilen Türkiye'nin ilk resmi spotter (seyir terası) alanını kullanmak isteyenler için başvuruları başlattı. İstanbul Havalimanı seyir terası başvuruları nasıl yapılır? İşte detaylar...

Trabzon Çal Mağarası'na seyir terası inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi; sarkıtları, dikitleri, deresi, şelaleleri ve göletleri ile yer altındaki "saklı cennet" olarak nitelendirilen Çal Mağarası’na, seyir terası inşa ediyor.

Ordu'nun seyir terasına 20 milyon liralık yatırım!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, Boztepe'nin turistik cazibesinin artırılması için 20 milyon liraya hayata geçirilen seyir terası konumundaki Boztepe'yi ziyaret etti.

Uzungöl'e seyir terası yapım işi ihale edilecek!

AK Parti Trabzon Milletvekili Köseoğlu, "Göle hakim bir alanda 2017 yılı için çelik konstrüksiyon üzeri ahşap kaplama seyir terasının projesi onaylandı ve yapım işinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek" dedi.

İzmir Pasaport'taki seyir terası inşaatına inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pasaport’taki seyir terasını yeniden inşa ediyor. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri bölge için inceleme başlattı.

Edirne Seyir Terası kapatılacak mı?

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Edirne’nin seyir terası olan Meriç Köprüsü etrafının setlerle kapatılarak, insanların nehirlere erişimini ve buradaki seyir terasının ortadan kaldırılmasını istemiyoruz." dedi

Ordu Boztepe'ye 800 kişilik seyir terası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, adına türküler yakılan, her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği, 520 rakımlı Boztepe'ye 800 kişilik dev seyir terası kuruyor.

Karabük İncekaya Kanyonu'na yapılan cam teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 yıl önce 80 metre derinliğindeki İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam terasın ihalesi gerçekleştirildi.

Aksaray Seyir Terası Köprüsü'nün yapımı başladı!

Aksaray Belediyesi’nin 7 adet köprü ihalesi içerisinde yer alan Seyir Terası Köprüsünün yapımı için ilk kazma vurdu.

Kaunos Antik Kenti’ne seyir terası yapılıyor!

Köyceğiz ilçesindeki Kaunos Antik Kenti'ndeki kaya mezarlarına seyir terası yapılıyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından hazırlanan projenin Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından onaylanmasının ardından çalışmalara başlandı.

Karabük'te satılık arsa: 9 milyon 561 bin 387 TL!

Karabük İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 9 milyon 561 bin 387 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı 5 Ağustos 2014 günü saat 11:00'da yapılacak.

Karabük'te 12 milyon 950 bin 873 TL'ye 86 metrekare arsa!

Karabük İli Merkez'de yer alan arsanın toplam bedeli 12 milyon 950 bin 873 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Karabük Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından gerçekleşecek.

Karabük'te satılık arsa: 285 bin 839 liraya!

Milli Emlak Karabük merkez Öğlebeli mahallesinde yer alan 1.905 metrekare alana sahip arsayı satışa çıkardı. İhale 24 Temmuz 2014 tarihinde saat 09:45'te gerçekleştirilecek...

karabük seyir terası projesi nerede Haberi

karabük seyir terası projesi nerede


Karabük’ün Yenice ilçesinde yapılacak olan seyir terası ile ilgili çalışmalar başlıyor.


Yenice Belediyesi tarafından Köykent ve Çıra Pazarı kompleks projelerinin ana damarı niteliğindeki seyir terasında çalışmalara başlıyor.


Belediye Başkanı Zeki Çaylı ve Yenice Orman İşletme Müdürü Şevket Eraslan, terasın yapılacağı ve köykent evlerinin inşa edileceği arazide ön inceleme yaptı.


Başkan Çaylı, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, seyir terası projesine önümüzdeki günlerde başlanacağını ve önceliklerinin bu proje olduğunu söyledi.


Çaylı, ilk planda arazide zemin düzeltme çalışmalarının yapılacağını da belirterek 2014 yılının belediyecilik ve hükümetin çalışmaları ile dolu dolu bir yıl olacağını...