15 / 05 / 2024

karabük ticaret ve sanayi odası başkanı sedat namal

karabük ticaret ve sanayi odası başkanı sedat namal

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Organize Sanayi Bölgesi' nde genişleme alanları ile son aşamaya gelindiği ve firmalara yakında yer tahsisi yapacaklarını söyledi...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları

Payas, Karabük, İzmir ve İstanbul demir fiyatları inşaat sektörünün gündeminde. Demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Peki Payas, Karabük demir fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2024 demir fiyatları.

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temeli 1937 yılında atılmış!

Karabük Demir ve Çelik Fabrikası'nın temel atma töreni 3 Nisan 1937 yılında atılmış.

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Two Towers Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alfaadhel,A.A.M. ve Alfoheed,K.I.A. ortaklığında kuruldu.

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün geçrekleştirildi. The Bird Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Rebak İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Silivri'de Buse Kapucu ve Efe Batuhan Koryürek ortaklığında kuruldu.

Ottom Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ottom Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Çimen tarafından kuruldu.

İnaler Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

İnaler Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan İnaler tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Karabük Grup Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  500 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Altun tarafından kuruldu.

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Disegna Peyzaj Mimarlık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi  Ataşehir’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Murat Bingöl tarafından kuruldu.

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Güngör, İbrahim Özgür Güngör ve  Resul Güngör ortaklığında kuruldu.

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited  Şirketi kuruldu!

Real İnvest Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Ve Limited Şirketi Eyüpsultan’da  200 bin sermaye bedeli  M.Moh`D Mamdouh    Sakkejha Talal Darwısh tarafından kuruldu.

karabük ticaret ve sanayi odası başkanı sedat namal Haberi

karabük ticaret ve sanayi odası başkanı sedat namal


Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sedat Namal, Organize Sanayi Bölgesinde genişleme alanları ile son aşamaya gelindiği ve firmalara yakında yer tahsisi yapacaklarını söyledi.


Namal, OSB genişleme alanı ile ilgili istimlakların yapıldığını belirterek, “ Artık son safhaya gelindi. Organize Sanayi Bölgesi'nin genişleme alanımız ile ilgili çalışmalarımız hemen hemen son aşamaya geldi. İstimlaklarımızı bitirdik ve Tapu'dan OSB üzerine arsalar alınmaya başlandı. Bununla paralel olarak da OSB'de yer isteyen yatırımcılarımız ve sanayicilerimizle görüşmelerimizi bir kısmıyla tamamladık. Bunlarla ilgili hızlı bir süreç geçiriyoruz. Biz bu nokta da yeni göreve başlayan Valimizle de dün bir istişare yaptık. 300-350 dönüme yakın 4 firmaya yer tahsisini yapıcağız. Valimiz'in tenzi bulduğu bir tarihte ön protokollerini imzalayacağız. Bu da sanayi şehri olan Karabük'e bir dinamizm sağlayacaktır. Bu yatırım...