02 / 05 / 2024

karabük toki başvuru şartları

karabük toki başvuru şartları

TOKİ Karabük başvuru süreci yarın başlıyor. Emekliye özel olarak 426 konutun satışa çıkarılacağı projede kura satışları 12 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı 2023! Son dakika! 

"Vatandaşlık maaşı başvuru ekranı açıldı mı?" sorusunun yanıtı sık sık araştırılmaya başlandı. Peki vatandaşlık maaşı başvuruları başladı mı? Ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? Son dakika müjdesi! 

Binlerce kişi 'Vatandaşlık maaşı ne zaman verilecek?' sorusunun yanıtını araştırıyor. Peki Vatandaşlık maaşı başvuru tarihleri açıklandı mı? Başvurana ne kadar verilecek? İşte ayrıntılar...

Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden kampanyasında 1 milyonu aşkın başvuru geldi. Söz konusu kampanya bugün sona erecek...

EPDK Başkanı resmen açıkladı: 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz yaptığı açıklamada depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi yatırımları için 110 milyar dolarlık rekor başvuru geldiğini açıkladı.

TOKİ Bursa Harmancık son başvuru tarihi 10 Aralık!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Harmancık projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi 10 Aralık olarak belirlendi.

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021!

TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ Yakacık son başvuru tarihi 2021 ne zaman? İşte detaylar...

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021...

Mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi 2021!

Mirasçılık belgesi, mirasçılardan birinin istemi üzerine alınabiliyor. Mirasçılık belgesi almak için bir dilekçe hazırlanarak, Sulh Hukuk Mahkemesi'ne başvuru yapılabiliyor. Peki mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi nasıl hazırlanıyor? İşte mirasçılık belgesi başvuru dilekçesi 2021...

2B arazileri için 6 aylık ek başvuru süresi!

2/B arazileri ile ilgili yatırımcılara müjde niteliğinde karar geldi. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi kapsamında 2/B arazilerinde hak sahibi olduğu hâlde süresinde başvuru yapmamış olanlara altı aylık ek başvuru süresi tanınması amaçlanıyor.

Pazarcık alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Pazarcık alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları!

TOKİ Saraycık 2020 başvuru şartları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi geçtiğimiz günlerde başladı.

karabük toki başvuru şartları Haberi

karabük toki başvuru şartları

TOKİ Karabük Konutları ödeme planı doğrultusunda yüzde 12 veya yüzde 20 peşinat ödeniyor ve kalan bedel 180 veya 240 ay taksitlendiriliyor. 


TOKİ Karabük başvuru süreci yarın başlıyor. 30 Aralık 2015 tarihinde sona erecek olan başvurular T. Halk Bankası A.Ş.’nin Karabük ilinde yer alan yetkili şubelerince yürütülecek. 


Toplam 426 adet dairenin emekli kategorisinde satılacağı TOKİ Karabük'te fiyatlar henüz açıklanmadı. Projede başvuru bedeli 500 TL olarak belirlendi. 


Kura çekilişinin 12 Şubat 2016 tarihinde yapılacağı Karabük TOKİ Konutları 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje talep örgütlemesi yöntemiyle geliştiriliyor. 


Satış duyurusu için