30 / 04 / 2024

Karabük Üniversitesi Ayyıldız Stadı

Karabük Üniversitesi Ayyıldız Stadı

KBÜ Ayyıldız Stadı'na ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilmesi için FIFA-UEFA kriterlerine uygunluk, atletizm pistine de Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Class 2 sertifikası verildi

Karabük Üniversitesi çok sayıda Sözleşmeli Personel alıyor! İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında Karabük Üniversitesi 61 Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Birçok kişi tarafından merak edilen ilanın detayları da belli oldu. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Gökçeada Yıldız Koyu imar planına mahkemeden dur kararı!

Gökçeada’da konumlanan Türkiye'de bulunan tek ve ilk sualtı milli parkının bulunduğu Yıldız Koyu'nu imara açmayı hedefleyen “Yıldız Koyu Koruma Amaçlı İmar Planı” için İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Başak Cengiz'in ismi Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi!

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen Başak Cengiz'in adı, Karabük Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'ne verildi...

Sedef Adası, Kaşık Adası ve Yıldız Parkı’nda yapılaşmaya izin çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi ve çevresinin koruma durumunda değişiklik yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Yıldız Parkı’nın çevresi ile Sedef ve Kaşık adalarının koruma ve kullanım durumlarını da değiştirdi. Parkın çevresi ve adaların bazı kısımlarında yapılaşmaya izin çıktı. 

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi kuruldu!

Aşiyan Ayyıldız Mimarlık İnşaat Restorasyon Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aşiyan Ayyıldız Kavuncu tarafından kuruldu.

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Dekorasyon İç Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atakan Kır ve Hakan Çarkacı ortaklığında kuruldu.

Ulaş Ayyıldız, Endeksa'nın Satış Direktörü oldu!

Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın yeni Satış Direktörü oldu.

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız, Endeksa Satış Direktörü oldu!

Sektörün deneyimli isimleri arasında gösterilen Ulaş Ayyıldız, gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Satış Direktörü oldu.

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne millet bahçesi yapılmasına öğrencilerden tepki!

Yıldız Teknik Üniversitesi’ne inşa edilecek millet bahçesi için 14 milyon TL harcanacak. Bazı ağaçlık bölgelere bina yapılması planlanan projeye öğrenciler büyük tepki gösteriyor.

Karabük Üniversitesi Ayyıldız Stadı Haberi

Karabük Üniversitesi Ayyıldız Stadı

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Ayyıldız Stadı'na, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilmesi için FIFA-UEFA kriterlerine uygunluk, atletizm pistine de Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği (IAAF) Class 2 sertifikası verildi. 


KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, üstten bakıldığında Türk bayrağının net bir şekilde görülebileceği 25 bin kapasiteli, 40 bin metrekarelik alana sahip stadın ayrıca 24 saat faaliyetlere açık olduğunu söyledi.


Uysal, şunları kaydetti: 


"Stadımızı, ulusal ve uluslararası her türlü spor müsabakaların yapılabileceği şekilde planlayarak yaptık. FIFA-UEFA kriterlerine uygunluk ve atletizm pistine IAAF Class 2 sertifikası aldık. Atletizmin tüm dallarının yapılabileceği, uluslararası standartlarda, IAAF tarafından onaylı 'Class 2' sertifikasına sahip 8 kulvarlı piste...