17 / 05 / 2024

karabüke yeni sgk binası

karabüke yeni sgk binası

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İI Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İI binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu.

Prim eksiği olan SGK'lıya yeni emeklilik fırsatı mı geliyor?

Türkiye'de sosyal güvenlik alanında önemli bir adımlar atıldığı kaydediliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), prim ödeme eksikliği olan vatandaşlar için erken emeklilik imkanı sağlayacak yeni bir düzenleme üzerinde çalışmaya devam ediyor. 

Yeni asgari ücret desteğinde son dakika! SGK resmen açıkladı! Hemen bu detaylara bakın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), işçi başına aylık 700 Türk Lirası şeklinde belirlenen yeni asgari ücret desteğinin nasıl uygulanacağına ilişkin bir genelge yayımladı. İşte Yeni asgari ücret desteği son dakika detayları...

SGK'den işverenleri üzecek yeni karar: Asgari ücret desteği verilmeyecek!

SGK işveren sahiplerini ilgilendiren yeni kararını açıkladı. Bu sene aylık 700 TL olarak uygulanacak işverenlere yönelik asgari ücret desteğine yönelik genelge yayımladı. Buna göre eksik prim bildiren işverene asgari ücret desteği verilmeyecek.

Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı! SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek!

Emeklilerin gözü Ocak maaş zamlarına çevrildi. Emeklinin yeni maaşları yeniden hesaplandı. SGK-SSK, Bağkur'lunun ek ödemeli en düşük maaşı 10.520 TL'yi görecek. İşte detaylar...

Şırnak Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi heyecanla karşılandı!

Şırnak'ta terörden temizlenmiş olan Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi, çevre köylerde büyük sevinç uyandırdı.

EYT’liere müjde! EYT için yeni tarih verildi! Ünlü SGK uzmanı peş peşe açıkladı!

7 Şubat tarihinde TBMM'de görüşülecek EYT düzenlemesi Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sebebiyle ertelendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun, EYT için yeni tarihi duyurdu.

SGK'nın yeni doğum yapana annelere verdiği ücret duyanların gözlerini fal taşı gibi açtı! İşte SGK'nın verdiği ücret

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)'dan yeni bebeği olan çalışan annelere sevindirici haber. Doğum izni devam ettiği sürede de sigortası devam etmek kaydıyla, 55.289 TL nakit para veriyor. Şartları öğrenmek için haberimizi okumaya devam edin.

Ayçiçeği bolluğu gelecek! Karabük’ten yeni destekleme modeli ile başarı geldi

Karabük'ün yağlık ayçiçeği üretimi, yeni destekleme modeli ile 900 tona yükseldi. İşte detaylar...

20 bin onsluk altın keşfinden yeni açıklama geldi! Kulaklarınıza inanamayacaksınız

Eskişehir’deki 20 bin onsluk altın keşfi müjdesinin geldiği sahada güvenlik önlemleri ve iş makineleri ile sondaj faaliyetleri devam ediyor. Şirket tarafından yeni keşfin ardından hızlanan çalışmalar ile ilgili açıklama geldi. Kulaklarınıza inanamayacaksınız...

TOKİ'den Aydın Söke'ye 393 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Aydın Söke'de 393 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Karabük Safrabolu'ya 2 yeni okul! İhalesi bugün!

Eğitim yatırımları için gaza basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ Karabük'te 2 yeni okul inşa edecek! İhalesi yarın!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Karabük'te 2 yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Karabük Safranbolu'da 2 yeni okul inşa edecek!

Karabük İli, Safranbolu İlçesi, Yeni Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası ,Yazıköy Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 8 Haziran 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

karabüke yeni sgk binası Haberi

karabüke yeni sgk binası

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Karabük İl Müdürü Nuri Akçay, Cuma pazarında bulunan eski hal binasının bulunduğu alana yapılacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl binası ile ilgili olarak yerinde açıklamalarda bulundu. Binanın Karabük'e yakışır şekilde çok güzel bina olacağını söyleyen Akçay, 'Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüze idare binası yapılacak olan projede; bodrum, zemin ve artı 3 kat olmak üzere toplam 5 kattan oluşacak binamızın toplam taban alanı bin 70 metrekare, toplam inşaat alanı ise 5 bin 398 metrekare olarak inşa edilecektir" dedi. Akçay, Karabük SGK İl Müdürlüğüne ait 3 bin 477 metrekarelik arsayı bedeli karşılığında 1 milyon 738 bin 795 TL'ye, 15.04.2014 tarihinde Karabük Belediye Başkanlığından satın aldıklarını da belirterek," Karabük Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğümüz halen şehir merkezine yaklaşık 6...