04 / 05 / 2024

karaburun icra

karaburun icra

Karaburun İcra Dairesi tarafından İzmir'in Karaburun ilçesinde binalı arsa ve dükkan vasıflı 4 gayrimenkulün satışı Açık Artırma Usulü ile 5 milyon 111 bin 107,9 TL'ye ihale edilecek.

Ümit Karan'a icra şoku!

Eski milli futbolcu Ümit Karan Survivor yarışmasına gitti, kapısına icra memurları dayandı.

İzmir Karaburun'da 3.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Karaburun İlçesi, Bozköy Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 342 bin 900 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Sezen Aksu İzmir Karaburun'dan villa aldı!

İzmir’den vazgeçemeyen Sezen Aksu, Karaburun Çatalkaya mevkiinde yeni bir villa satın aldı.

İcra ve iflas harçları 2018!

İcraya başvuruda bulunan kimselerin belli oranlarda harç ödemeleri gerekiyor. Peki, icraya başvurma harcı 2018 ne kadar oldu? İşte icra ve iflas harçları 2018..

İcra daireleri yoğun çalışıyor!

İş yükü nedeni ile icra dairelerine adım atmak mümkün değil, icra daireleri yoğun çalışıyorlar. 

Varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek yollardan biri icra dosyasında talep açmak. Peki, varlık yönetimi icra dosyasını işleme koyabilir mi?

İzmir Karaburun'da emlak piyasası altın çağını yaşıyor!

İzmir'in en küçük ilçesi olan Karaburun'da yol çalışmaları sonrası tapudaki gayrimenkul alım satım hareketliliği yüzde 23 arttı, inşaat ruhsatı başvurusu da 145'ten 203'e yükseldi.

İzmir Karaburun RES imar planı askıda!

İzmir Karaburun İlçesi, Haseki ve Sarpıncık Köylerinde yapılacak Rüzgar Enerji Santrali'nin imar planı askıya çıkarıldı...

İnşaat firmasında Almanya Büyükelçiliği'ne icra davası!

Almanya Büyükelçiliği'nin binasında tadilat yapan inşaat firması parasını alamadığı gerekçesiyle Ankara 7. İcra Müdürlüğüne başvurarak icra takibi başlattı.

İzmir Karaburun yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbullu girişimcilerin gözdesi haline gelen Çeşme, Urla, Seferihisar, Karaburun ve Güzelbahçe'de metrekare fiyatları 20 bin TL'ye kadar çıktı.

İcra yoluyla satılan tarım arazileri meclise taşındı!

2015-2017 döneminde tarım kredisi kullanan çiftçi sayısına ve icra yoluyla satılan tarım arazileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu yazılı soru önergesi hazırladı..

İcra takibi başlatılan konut kredisi kullanıcıları mecliste!

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, 2010 yılından itibaren konut ve otomobil kredisi kullanan vatandaşlara ve borcunu ödeyemediği için hakkında haciz veya icra takibi başlatılanları meclis gündemine taşıdı..

Deniz Seki'ye icra şoku!

5 Haziran akşamı tahliye olmaya hazırlanan Deniz Seki'ye lüks sitedeki lüks evin 7 bin 500 TL’lik aidat borcunu ödemediğin için icra geldi.

karaburun icra Haberi

karaburun icra

T.C.KARABURUN İCRA DAİRESİ'NDEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2013/66 ESAS

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri:Tapu Kayıtlarında İzmir İli, Karaburun İlçesi, Çatalkaya Köyü, Tepearkası Mevkii, 60 cilt, 5836sahife, 262 Ada, 15 Parselde kayıtlı 3.915,00 metrekare yüzölçümlü betonarme bina ve arsası olarak kayırtlıdır.Karaburun İcra Hukuk Mahkemesi'nin 26/11/2014 tarih 2014/15 Esas ve 2014/18 karar sayılı ilanı gereğince tespit edilen taşınmazın özellikleri: İzmir Caddesi'ne cepheli 10 adet imarlı parselin birleştirilmesiyl oluşmuştur. Arsa sınırları içinde birisi betonarme karkas tek katlı, diğeri betonarme karkas ve beton prefabrike karışımı ikik katlı iki adet yapı bulunmaktadır.


Adresi: Mortan Alışveriş Merkezi Mordoğan/İzmir 

Yüzölçümü: 3.915,00 m2

Arsa Payı: tam 

İmar Durumu: onaylı 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planında T.A.K.S:0,15, K.A.K.S:0,30

İki kat konut imarlı alanda kalmaktadır.

Kıymeti: 4.897.950,00 TL

KDV Oranı: %18

Kaydındaki...