16 / 05 / 2024

Karaca Home Züchex fuarı

Karaca Home Züchex fuarı

Karaca Home, geçtiğimiz sene Züchex’12 fuarında ki lansmanı ile sektöre merhaba derken, bu yıl da fuarın ağır toplarından biri olarak Züchex 2013’te ki yerini alıyor...

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer 3 bin 999 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerede satılıyor? 

Karaca Air Pro Siyah Gold Cook Köz XL Airfryer, közleme, ızgara, pişirme, ısıtma, meyve sebze kurutma ve ev yoğurdu yapma fonksiyonları ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer nerede ne kadar? Kaç paraya satılıyor ? 07 Ocak 2023 fiyat listesi

Pratik ve acil çözümler için ev hanımlarının her zaman kurtarıcısı konumunda olan fritözler için araştırma yapan hanımlar! Bu haber sizin için Peki Karaca Air Pro Cook Köz XL Airfryer fiyatı nerede ne kadar? 

Evlenmeye hazırlananlar, kaçırırsanız üzülürsünüz! Karaca Home’da yüzde 40’a varan indirim! 28 Aralık 2022 Fiyat Listesi

Köklü giyim ve ev ürünleri markalarından Karaca Home’da yüzde 40’a varan oranlarda büyük indirim başladı. İndirimde hangi ürünler var? Kampanya ne kadar sürecek?

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız" dedi.

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Perla Home İnşaat Pazarlama Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Habib Yalnız tarafından kuruldu.

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

Tepe Home 365 AVM’de mağaza açtı!

Türkiye'de açtığı mağazalarıyla adından söz ettiren Tepe Home, Ankara’da bulunan beşinci mağazasının kapılarını 365 AVM’de açtı.

İsmet Karaca: Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı?

CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca, Bursa Devlet Hastanesi, Prof. Dr. Türkan Akyol Göğüs Hastalıkları Hastanesi ve Zübeyde Hanım Doğumevi’nin kapatılarak Bursa Şehir Hastanesi’ne taşındığını belirtti ve Bursa Şehir Hastanesi açılsın diye mi 3 hastane kapatıldı dedi...

Umut Boz: Mağaza sayımızı 50'ye çıkaracağız!

Tekstilde üretim, tedarik ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Nova Fashion Group, mağazalaşmaya hız verdi. Halen 14 olan mağaza sayısını 2021'de 50'ye çıkarmayı hedefleyen grubun CEO'su Umut Boz, online'nın payını da artıracaklarını söylüyor...

Karaca Home Züchex fuarı Haberi

Karaca Home Züchex fuarı

Karaca Home, 19 – 22 Eylül 2013 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezinde yapılacak olan Züchex 2013 fuarına 1. Hall de yer alan 1.800 m2’lik görkemli standı ile 2. kez katılıyor. 2014 kış koleksiyonunu ve katalog çekimlerini tamamlayan Karaca Home, Züchex fuarında özel tasarım standı, yepyeni koleksiyonu ve aksesuar grubuyla yer alacak.



Karaca Home’un 2014 Kış koleksiyonu yine çok keyifli ve şık tasarımları ile göz dolduracak. Karaca Home’un bazı ürün grupları ve kumaş türleri de ilk kez bu fuarda sergilenecek.  Züchex’13 koleksiyonunu oluşturan bazı ürün grupları ise kumaşı ve yumuşacık dokusu ile Visco Percale grubu, yeni örgü triko battaniyeleri, kadife yatak örtüleri, nakışlı havlu takımları, bambu aile setleri, City grubu, genç ve bebek gruplarından oluşuyor.



Ve Karaca Home Aksesuar Grubu…

Karaca Home için...