27 / 04 / 2024

Karacabey at çiftliği

Karacabey at çiftliği

Bursa’nın Karacabey ilçesinde aldığı araziye, İngiliz 20 tayın yetişmesi için hara (at çiftliği) kurduran Ebru Gündeş'in eşi Rıza Sarraf, bu harayı kızı Alara’nın üstüne yaptı.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe    Akın Demir  ve  Veysi Demir tarafından kuruldu.

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi kuruldu!

Çatı Çiftliği Mimarlık Tarım Ve Eğitim Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasibe Akın Demir tarafından kuruldu.

Eyüpsultan Belediyesi’nin kiraladığı at çiftliği Sayıştay denetimine takıldı!

AKP'li Eyüpsultan Belediyesi tarafından 2018'de kiralanan at çiftliği, Sayıştay denetimine takıldı. Sayıştay, at çiftliği kiralanırken kamu hizmeti kıstasının gözetilmediğini vurgulayıp taşınmazlardan sorumlu birim personelinin bile konudan haberdar olmadığı ortaya çıktı.

Sultançiftliği Gençlik Merkezi'nin temeli atılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi Sultançiftliği Mahallesi’nde yapımına başlanan Gençlik Merkezi'nin temelini atıyor.

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi açıldı!

Özaydoğanlar İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultançiftliği Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

3. Havalimanı için yakıt çiftliği inşa edilecek!

İstanbul 3. Havalimanı için 210 milyon liralık yatırımla 300 bin metreküp kapasiteli yakıt çiftliği inşa edilecek. Proje için Çevre Etki Değerlendirme (ÇED) başvurusunda bulunuldu.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

Naci Ağbal: Atatürk Orman Çiftliği satılmayacak!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, Atatürk Orman Çiftliği ve devlet tiyatroları gibi kurumların özelleştirme yoluyla satılacağına ilişkin muhalefet milletvekillerinin eleştirilerine, “Yok öyle bir şey” sözleriyle karşılık verdi.

Sarıyer Güvenal Çiftliği icradan 4.1 milyon TL'ye satılıyor!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Sarıyer Gümüşdere'de bulunan Güvenal Çiftliği'nin 1/2 hissesini satışa çıkardı. 13 bin 360 metrekare yüzölçümlü çiftliğin toplam satış bedeli 4 milyon 114 bin TL olarak belirlendi.

Kocaeli Vezirçiftliği Semt Konağı'nda sona doğru!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, ''Semt konakları ve sosyal yaşam merkezleri inşa ediyor. Vezirçiftliği Mahallesi Semt Konağı ve Sosyal Yaşam Merkezi ise açılış için gün sayıyor.'' dedi.

Eski bakan İlker Tuncay Antalya'da at çiftliği kurdu!

ESKİ Tarım Orman ve Köyişleri Bakanı Tuncay, Antalya’nın Kundu turizm bölgesinde Lara Horse Club At Çiftliği’ni hayata geçirdi. Tuncay, "At ve binicilik benim tutkum. Siyasetten emekli olduktan sonra yapmak istediğimi Antalya’da hayata geçirdim" dedi.

Çekmeköy Sultançiftliği'ne aile sağlığı merkezi inşa edilecek!

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Sultançiftliği Mahallesi’ndeki aile sağlığı merkezinin nüfusa oranla yetersiz kalması üzerine, mahalleye yeni bir aile sağlığı merkezi yapılması için harekete geçti.

Karacabey at çiftliği Haberi

Karacabey at çiftliği

Rıza Sarraf'ın ailesine yaptığı jestlere devam ediyor. Ebru Gündeş ile evli olan Sarraf, geçtiğimiz aylarda İngiltere’den özel olarak getirttiği 20 tane İngiliz tayına aradığı harayı buldu.


Bursa’nın Karacabey ilçesinde aldığı araziye, İngiliz 20 tayın yetişmesi için hara (at çiftliği) kurduran Zarrab, bu harayı kızı Alara’nın üstüne...