05 / 07 / 2024

karacabey belediyesi yeni kreş

karacabey belediyesi yeni kreş

Bursa Karacabey Belediyesi, ilçedeki ebeveynlere yıl boyunca hizmet verecek olan 80 çocuk kapasiteli kreş ve çocuk bakım evini hizmete açtı

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Karacabey Belediyesi’nin sattığı arsalarla ilgili soru önergesi!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Karacabey Belediyesi’nin satış kararı verdiği mera alanlarıyla ilgili soru önergesii yanıtlamadı.

Karacabey Belediyesi 258 arsayı ihaleyle satıyor!

Karacabey Belediyesi mülkiyetinde bulunan 258 adet arsayı ihale usulüyle satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 17 - 29 Temmuz 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Sancaktepe Belediyesi’nde yeni dönem ilk meclis toplantısı yapıldı!

31 Mart 2019 yerel seçimlerinden sonra Sancaktepe Belediyesi yeni dönem ilk meclisi Başkan Av.Şeyma Edöğücü yönetiminde yapıldı.

karacabey belediyesi yeni kreş Haberi

karacabey belediyesi yeni kreş


Bursa’nın Karacabey ilçesinde belediye tarafından yapılan kreş hizmete girdi.

Karacabey Belediyesi, ilçedeki ebeveynlere yıl boyunca hizmet verecek olan 80 çocuk kapasiteli ‘kreş ve çocuk bakım evi’ açtı. Esentepe Mahallesi’nde açılan belediye kreşinin 15 günlük sömestr tatili boyunca ücretsiz hizmet vereceği bildirildi. Başvuruların belediyenin 6. Katındaki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılacağı, 36-72 ay aralığındaki çocukların kabul edileceği bildirildi.

Belediye kreşinin çalışan bütün anne ve babaların çocuklarına hizmet vereceğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Özkan, tesislerde spor ve çocuk oyun alanları ile parkların yer aldığını, bilhassa çocukların yaparak, dokunarak, hissederek öğrenmesini istediklerini söyledi. Ali Özkan, tesislerde ‘kendin ek, kendin yetiştir, kendin ye’ sloganı ile çocukların toprak ile buluşacağını kaydetti.

Çocuklara yılın 12 ayı hizmet vermesi planlanan tesiste drama, folklor gibi çeşitli faaliyetlerin de...