18 / 05 / 2024

Karacabey-Okçugöl Yolu ne zaman bitecek

Karacabey-Okçugöl Yolu ne zaman bitecek

Ak Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, 2014 yılında 3 kilometrelik kısmı tamamlanan Karacabey - Okçugöl Yolu’nun kalan kısmının ihalesinin 24 Şubat’ta yapılacağını bildirdi.

Hisseli tapu sahipleri dikkat! Hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Hisseli tapu, gayrimenkulün birden çok kişi tarafından ortaklaşa sahip olunduğu hallerde kullanılan bir tapu türü olarak bilinir. Peki hisseli tapu hacizle satılırsa ne olur? 

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici ne kadar oldu? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatı...

Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici son dönemde ilgi çeken ürünler arasında yer alıyor. O nedenle Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Peki Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici kaç TL? İşte Arzum Chefim Çok Amaçlı Basınçlı Pişirici fiyat listesi.

25 Programlı Tefal Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 17 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal CY505E10 Çok Amaçlı Pişirici diğer adıyla düdüklü tencere en ucuz Hepsi burada sitesinde satışta. Peki Tefal çok amaçlı pişirici bu sitede ne kadara satılıyor? İşte detaylar..

Vestel çok amaçlı düdüklü tencere ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Vestel 15 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler sizin için Vestel Çok Amaçlı Ziyafet Pişirici cihazını araştırdık. İşte ürün hakkında merak ettikleriniz..

Beko ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici en ucuza nereden alınır, özellikleri neler? 14 Mart 2023 fiyat listesi

Teknolojiyi mutfağında isteyenler, Beko MC 5056 I ExpertChef Çok Amaçlı Pişirici Trendyol sitesinde en ucuza satılıyor. Peki Beko çok amaçlı pişirici Trendyol'da ne kadara satılıyor? 

Konut kredisi faizleri Eylül'de ne oldu?

Konut kredisi faizleri ne kadar yükseliyor. Konut kredisi faiz oranları ne kadar oldu sorusu en çok merak edilen konulardan. Peki konut kredisi faizleri Eylül'de ne oldu?

Kayseri Akçatepe'ye çok amaçlı modern tesis inşa ediliyor!

Mahallelerin ihtiyaçlarına göre projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, Akçatepe Mahallesi’ne çok amaçlı, modern sosyal inşa etti.

Bursa Yıldırım'a çok amaçlı hizmet binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi Selçukbey Mahallesi'ne çok amaçlı hizmet binası inşa ediyor.

Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesini hayata geçirdiği Gaziemir Sarnıç Çok Amaçlı Salonu vatadandaşların hizmetine açıldı.

Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta inşa edilen Bizim Evler Ardıçlı projesi 275 daire ve 18 ticari birimden meydana geliyor. Peki Bizim Evler Ardıçlı Esenyurt ne zaman teslim?

Hatay Dokuzdal Çok Amaçlı Salon açıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Altınözü ilçesinde hayata geçirdiği Dokuzdal Çok Amaçlı Salon’u açıldı.

Aydın Kuyucak'a çok amaçlı pazaryeri!

Aydın Kuyucak Belediyesi 10 milyon TL’ye çok amaçlı pazaryeri inşa etti. İçinde, düğün salonu, kafe, restoran, otopark, pazaryeri ve dükkanlar bulunan pazaryeri Cumartesi hizmete açılacak.

Bursa Karacabey Evi açılış için gün sayıyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karacabey Evi açılış için gün sayıyor. Merkez, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'na yakın konumda yer alıyor.

Karacabey-Okçugöl Yolu ne zaman bitecek Haberi

Karacabey-Okçugöl Yolu ne zaman bitecek

Karacabey’in ova köylerinin sabırla beklediği bir projenin sonuna doğru gelindiğini söyleyen Matlı, “Hatırlanacağı üzere Karacabey-Okçugöl arasındaki 15 kilometrelik yol yapım işinin ilk 3 kilometrelik kısmı, geçtiğimiz yıl tamamlanmıştı. Bu yolun geriye kalan 12 kilometrelik kısmının yapımı için de bu ayın 24’ünde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılacak.Karacabey ayrım - Okçugöl yönünde kalan 12 kilometrelik kesimde Hotanlı geçişi dışında kamulaştırma problemi kalmamış olup, Hotanlı geçişinde kamulaştırma davaları sürmektedir” dedi.

Cumhuriyet tarihi boyunca yapılandan daha fazla yolun AK Parti hükümetleri döneminde yapıldığına işaret eden Önder Matlı, “Ova köylerimizin daha ulaşılabilir bir hale gelmesi için, ilk adımları geçtiğimiz yıllarda atmıştık. Bu projenin ikinci etabının ihalesinin neticelenmesinin ardından yolumuz en kısa sürede hizmete açılacak. Böylece ova köylerimiz geniş ve kaliteli bir yola kavuşacaktır. Yeni...